Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Pikantní směs čočky s kořenovou zeleninou s vyváženým nutričním složením a bohatým zdrojem bílkovin. Klobása je vyrobena bez konzervantů a bez lepku. Výjimečně může obsahovat kamínky. Komplet Menu. Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
Momentálně nedostupné
Jemně mletá pasta z čerstvých banánů, celých kakaových bobů a mandlí. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek. SLOŽENÍ banány (40 %), voda, pražené kakaové boby (10 %), mandle ( 8%), sůl.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Naše banánová mouka se vyrábí z usušených a pomletých zralých sladkých banánů z Ekvádoru. Díky neutrální chuti se hodí nejen pro sladké pečení a do smoothies, ale výbornou službu udělá při zahušťování slaných jídel, v pečivu nebo k obalování masa a ryb.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Kousky vepřového masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou, dochucená česnekem, majoránkou a pepřem.
Momentálně nedostupné
Kousky vepřové plece s kostkami mrkve dušené na másle.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Jemně pálivá smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem. Náš tip: skvěle chutná s basmati rýží
můžete mít 28.5. - 29.5.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Kvalitní kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a česnekem. Připraveno podle zásad SCD. Složení: zelené fazolky 65%, hovězí maso plec 25%, cibule, česnek, sůl.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Pikantní směs čočky a kořenové zeleniny, která vyniká vyváženým nutričním složením s velkým podílem bílkovin a nízkým obsahem tuků.
Lze jíst i za studena jako salát nebo jako přílohu k hlavnímu chodu. Vhodné pro vegany. Nebo jako hlavní chod můžete servírovat s vařeným vejcem.
Momentálně nedostupné
Šťavnaté masové koule v oblíbené rajské omáčce z vývaru, kořenové zeleniny, rajčat a voňavého koření. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí
můžete mít 28.5. - 29.5.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Dušené kousky vepřového masa s fazolemi a zeleninovým lečem. Připraveno podle zásad SCD.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Vepřová pečeně se smetanou, na kořenové zelenině. Omáčka je dochucená divokým kořením a hořčicí.
můžete mít 31.5. - 4.6.