Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kousky restovaných žampionů v jemné paprikové smetanové omáčce.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. POTRAVINA BEZ LEPKUHotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek z geneticky nemodifikovaných surovin (NON GMO) od lokálních dodavatelů v České republice.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Šťavnaté masové koule v oblíbené rajské omáčce z vývaru, kořenové zeleniny, rajčat a voňavého koření. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Vychutnejte si ji trochu netradičně s delikátními bramborovými knedlíčky. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Kousky vepřového masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou, dochucená česnekem, majoránkou a pepřem.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Kvalitní kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a česnekem. Připraveno podle zásad SCD. Složení: zelené fazolky 65%, hovězí maso plec 25%, cibule, česnek, sůl.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Kousky vepřové plece s kostkami mrkve dušené na másle.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Dušené kousky vepřového masa s fazolemi a zeleninovým lečem. Připraveno podle zásad SCD.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Vepřový závitek plněný klobásou, sýrem a vejcem v omáčce s cibulkou, dochucený hořčicí.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Plátky hovězího masa dušené na cibulce, omáčka je doplněna kousky vařeného vejce.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří, přílohou jsou těstovinová vřetena z rýžové mouky.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
můžete mít 24.6. - 25.6.