Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieTrvanlivé potraviny
Ostřejší krkonošské jídlo, které musí vyzkoušet každý labužník pikantnějších jídel. Na nudličky nakrájené vepřové maso dochucené chilli a podávané se smetanovou omáčkou. Neotřelá kombinace pikantního vepřového masa a jemné smetanové omáčky s paprikou si zaslouží pozornost všech jedlíků.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Dušené kousky vepřového masa s fazolemi a zeleninovým lečem. Připraveno podle zásad SCD.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Vepřová pečeně se smetanou, na kořenové zelenině. Omáčka je dochucená divokým kořením a hořčicí.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Kvalitní kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a česnekem. Připraveno podle zásad SCD. Složení: zelené fazolky 65%, hovězí maso plec 25%, cibule, česnek, sůl.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu. Nejlépe si jídlo vychutnáte s houskovým knedlíkem nebo bramborem. Informace o produktu Hotová jídla EXPRES MENU, bez lepku, konzervantů a barviv, vyrobeno z kvalitních surovin od lokálních dodavatelů z České Republiky.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Vepřový závitek plněný klobásou, sýrem a vejcem v omáčce s cibulkou, dochucený hořčicí.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Plátky hovězího masa dušené na cibulce, omáčka je doplněna kousky vařeného vejce.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Kousky vepřové plece s kostkami mrkve dušené na másle.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Plátek hovězího masa prošpikovaný špekem v omáčce s kousky sterilovaných okurek. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.
můžete mít 20.5. - 22.5.
Kousky dušeného jeleního masa na cibulovém základu, dochuceného rajským protlakem a jalovcem.
Momentálně nedostupné
Kousky kuřecího stehenního masa s omáčkou z dušených žampionů a smetany.
Momentálně nedostupné
Kousky vepřového masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou, dochucená česnekem, majoránkou a pepřem.
Momentálně nedostupné