Cena
Dostupnost
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Silný vývar z kuřecího masa s kořenovou zeleninou. Pokrm je vyroben z kvalitních surovin od prověřených dodavatelů, bez lepku, bez přidaného cukru, mléka a škrobu.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Vepřové koleno se dá konzumovat i za studena, nebo za tepla, nejlépe na grilu, kde stačí cca 10 až 15 minut k prohřátí a vytvoření výborné kůrky.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostřejší omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Jemně mletá pasta z čerstvých mrkví, lískových ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Jemně mletá pasta z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek. SLOŽENÍ jablka (35 %), voda, ovesné vločky (10 %), vlašské ořechy (7 %), rozinky (5 %) (rozinky, slunečnicový olej), skořice, sůl.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Pohanková kaše nejen výborně chutná, ale je i zdravá.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule, promíchané s quinoou. Hotové jídlo ve dvou sáčcích. SLOŽENÍ quinoa (17,5 %), papriky, rajčata, lilek, cuketa, cibule, sůl kamenná, česnek, provensálské koření, pepř.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Křehké nudličky hovězího masa s okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled. Komplet Menu. Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné pro rychlou přípravu přílohy k hlavnímu jídlu.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Sladká kaše z rýže a rozinek s kokosovým mlékem.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Zadní hovězí plátek potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů. Výpek lze použít jako základ omáčky.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Zadní hovězí maso je prošpikované, dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčka zahušťujeme smetanou a bezlepkovou moukou.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Vychutnejte si ji trochu netradičně s delikátními bramborovými knedlíčky. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Složení žampiony (21,3 %), mléko, smetana, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, máslo, sůl kamenná, kmín, pepř. Snadná příprava: Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena).
můžete mít 6.6. - 10.6.
Kousky kuřecího stehenního masa se špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem, dochucené rajským protlakem. Dokonalá kombinace chuti špeku a cibule vytváří z tohoto jídla nejen chuťovou, ale i aromatickou delikatesu.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Směs sójových bobů s rajčaty, hráškem, cibulkou a kořenovou zeleninou.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Chutná polévka z kysaného zelí s klobásou, zjemněná smetanou.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Žluté kari s tofu
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
můžete mít 6.6. - 10.6.
Chutná kombinace na másle dušených zelených fazolových lusků v jemné smetanové omáčce s uvařeným vejcem. Vhodná i pro vegetariány. NÁŠ TIP! Nejlépe chutná s vařeným bramborem.
můžete mít 3.6. - 4.6.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem
můžete mít 3.6. - 4.6.
Vydatná polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem.
můžete mít 3.6. - 4.6.