Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott. Dodá pokrmu výbornou chuť a vůni i bez dochucovadel.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Směs sójových bobů s rajčaty, hráškem, cibulkou a kořenovou zeleninou.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Chutná kombinace na másle dušených zelených fazolových lusků v jemné smetanové omáčce s uvařeným vejcem. Vhodná i pro vegetariány. NÁŠ TIP! Nejlépe chutná s vařeným bramborem.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Směs sójových bobů s rajčaty, hráškem, cibulkou a kořenovou zeleninou.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. K tomuto jídlu se skvěle hodí bramborová kaše.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Na másle restované čerstvé žampiony s krémovou smetanovou omáčkou. Vhodné pro vegetariány. Ideální s celozrnnou rýží nebo těstovinami.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Vepřová kýta s okurkami, kápií, feferonkami a cibulí. Náš „kaťák“ je určen pro otrlejší osoby s železným jazykem.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Kousky kuřecího stehenního masa s omáčkou z dušených žampionů a smetany.
Momentálně nedostupné
Silný vývar z kuřecího masa s kořenovou zeleninou. Pokrm je vyroben z kvalitních surovin od prověřených dodavatelů, bez lepku, bez přidaného cukru, mléka a škrobu.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Vychutnejte si oblíbené mexické chutě se šťavnatým kuřecím masem. Směs masa s rajčaty, fazolemi, kukuřicí a chilli si dobyde místo i na vašem stole. Pozor, pálivé.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik. Výborné jídlo pro chalupáře a chataře, které vás opravdu zasytí.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Ostřejší krkonošské jídlo, které musí vyzkoušet každý labužník pikantnějších jídel. Na nudličky nakrájené vepřové maso dochucené chilli a podávané se smetanovou omáčkou. Neotřelá kombinace pikantního vepřového masa a jemné smetanové omáčky s paprikou si zaslouží pozornost všech jedlíků.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Plátek libového vepřového masa v jemné smetanové omáčce, která připomíná chuť svíčkové na smetaně.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Ostřejší krkonošské jídlo, které musí vyzkoušet každý labužník pikantnějších jídel. Na nudličky nakrájené vepřové maso dochucené chilli a podávané se smetanovou omáčkou. Neotřelá kombinace pikantního vepřového masa a jemné smetanové omáčky s paprikou si zaslouží pozornost všech jedlíků.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné smetanové omáčce s čerstvými žampiony restovanými na másle. Výborně chutná s rýží nebo těstovinami.
můžete mít 29.5. - 30.5.
15 hodin tažený vývar ze slepic a kořenové zeleniny, jemně solený. Je ideální jako základ polévek, omáček a samotný krásně zahřeje při sychravých dnech. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez chemie a dochucovadel.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Díky žampionům restovaným s nadrobno nakrájenou cibulkou a pečlivě vybranému koření má tato vydatná polévka nezaměnitelnou, plnou chuť. Na jemnosti jí pak dodává smetana s máslem. Skvěle chutná s krajíčky bagety dokřupava opečenými na másle.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Kousky vepřového masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou, dochucená česnekem, majoránkou a pepřem.
Momentálně nedostupné
Kousky vepřové plece s kostkami mrkve dušené na másle.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Vepřová pečeně se smetanou, na kořenové zelenině. Omáčka je dochucená divokým kořením a hořčicí.
můžete mít 3.6. - 5.6.