Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Vepřová pečeně se smetanou, na kořenové zelenině. Omáčka je dochucená divokým kořením a hořčicí.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Vepřová kýta s okurkami, kápií, feferonkami a cibulí. Tento „kaťák“ je určen pro otrlejší osoby s železným jazykem.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Složení žampiony (21,3 %), mléko, smetana, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, máslo, sůl kamenná, kmín, pepř. Snadná příprava: Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena).
můžete mít 3.6. - 5.6.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Kousky restovaných žampionů v jemné paprikové smetanové omáčce.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Hustá svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor je dochucená česnekem a majoránkou. Jedna porce.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem
můžete mít 29.5. - 30.5.
Zeleninový pokrm francouzského původu ze směsi cukety, lilku, rajčat, paprik a česneku s provensálským kořením.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Hustá polévka s vepřovými a hovězími dršťkami. Dochuceno česnekem, kmínem a majoránkou.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Vepřové maso dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele a celeru, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčka je dochucena citronem a cukrem.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření je rovnocennou variací svíčkové na smetaně, avšak s libovým plátkem vepřové kýty.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Hustá polévka s kousky hovězího a vepřového masa, červené řepy, zelí, brambor a kořenové zeleniny.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Nechte se okouzlit chutěmi jihovýchodní Asie. Směs masa, pórku, papriky, rajčat, žampionů, cibule a čínské houby s chilli. Exotická směs zeleniny a krůtího masa si najde své milovníky.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. POTRAVINA BEZ LEPKUHotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek z geneticky nemodifikovaných surovin (NON GMO) od lokálních dodavatelů v České republice.
Momentálně nedostupné
Plátek hovězího masa prošpikovaný špekem v omáčce s kousky sterilovaných okurek. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Kousky dušeného jeleního masa na cibulovém základu, dochuceného rajským protlakem a jalovcem.
Momentálně nedostupné
Plátky hovězího masa dušené na cibulce, omáčka je doplněna kousky vařeného vejce.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Špikovaný hovězí plátek s omáčkou na cibulovém základu s výraznou chutí nakládaných okurek. Vhodná příloha je rýže nebo knedlík.
můžete mít 29.5. - 30.5.