Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Vychutnejte si ji trochu netradičně s delikátními bramborovými knedlíčky.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Naše banánová mouka se vyrábí z usušených a pomletých zralých sladkých banánů z Ekvádoru. Díky neutrální chuti se hodí nejen pro sladké pečení a do smoothies, ale výbornou službu udělá při zahušťování slaných jídel, v pečivu nebo k obalování masa a ryb.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Vychutnejte si ji trochu netradičně s delikátními bramborovými knedlíčky. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů. 24h marinovaná a pomalu pečená. Na přípravu 150g použito 230g masa. 64g bílkovin a pouze 21g tuku v jedno balení.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.Maso je možné konzumovat i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů. Výpek lze použít jako základ omáčky.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Telecí maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou. Přílohou je bramborová kaše. Komplet Menu. Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů. Výpek lze použít jako základ omáčky.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem. Přílohou je prémiová rýže basmati.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Žluté kari s tofu
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Křehké nudličky hovězího masa s okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Křehké nudličky hovězího masa s okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled. Komplet Menu. Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Kousky krůtího stehenního masa dušené doměkka s osmaženou slaninou v omáčce na cibulovém základu.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné brambory.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Segedínský guláš je připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem.
můžete mít 31.5. - 4.6.