Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné opečenými brambory. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě
můžete mít 28.5. - 29.5.
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem, citronovou trávou a limetkou. Pokrm je doplněn jasmínovou rýží.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem, citronovou trávou a limetkou. Pokrm je doplněn jasmínovou rýží. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Kousky kuřecího stehenního masa se špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem, dochucené rajským protlakem. Dokonalá kombinace chuti špeku a cibule vytváří z tohoto jídla nejen chuťovou, ale i aromatickou delikatesu.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Plátky z krůtího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Tepelně upravené maso, které stačí ochutit podle vlastní chuti a podávat s přílohou.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostřejší omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Šťavnaté kousky kuřecího masa dušené na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zjemněná smetanou. K tomuto jídlu se hodí prakticky jakákoliv příloha.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří, přílohou jsou těstovinová vřetena z rýžové mouky. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří, přílohou jsou těstovinová vřetena z rýžové mouky.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).
můžete mít 28.5. - 29.5.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena). Komplet Menu. Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled. Komplet Menu. Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule, promíchané s quinoou.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Grilovaná pikantní kuřecí křídla na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštění doma i při pobytu v přírodě. Pokrm je možné konzumovat i za studena.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, lehce osolené. Vhodný základ pro spoustu chutných jídel.
můžete mít 28.5. - 29.5.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 31.5. - 4.6.