Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Plátek hovězího masa prošpikovaný špekem v omáčce s kousky sterilovaných okurek. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Plátky hovězího masa dušené na cibulce, omáčka je doplněna kousky vařeného vejce.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Špikovaný hovězí plátek s omáčkou na cibulovém základu s výraznou chutí nakládaných okurek. Vhodná příloha je rýže nebo knedlík.
můžete mít 29.5. - 30.5.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez dochucovadel.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou omáčkou z restované cibule a taženého vývaru, která je doplněna kousky vařených vajec. Dobře chutná s rýží.
můžete mít 29.5. - 30.5.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez dochucovadel.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Kousky dušeného jeleního masa na cibulovém základu, dochuceného rajčatovým protlakem a jalovcem.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Hustá svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor je dochucená česnekem a majoránkou. Jedna porce.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem
můžete mít 29.5. - 30.5.
Zeleninový pokrm francouzského původu ze směsi cukety, lilku, rajčat, paprik a česneku s provensálským kořením.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Hustá polévka s vepřovými a hovězími dršťkami. Dochuceno česnekem, kmínem a majoránkou.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Vepřové maso dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele a celeru, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčka je dochucena citronem a cukrem.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření je rovnocennou variací svíčkové na smetaně, avšak s libovým plátkem vepřové kýty.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Hustá polévka s kousky hovězího a vepřového masa, červené řepy, zelí, brambor a kořenové zeleniny.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Nechte se okouzlit chutěmi jihovýchodní Asie. Směs masa, pórku, papriky, rajčat, žampionů, cibule a čínské houby s chilli. Exotická směs zeleniny a krůtího masa si najde své milovníky.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci. K tomuto jídlu se skvěle hodí bramborová kaše.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Na másle restované čerstvé žampiony s krémovou smetanovou omáčkou. Vhodné pro vegetariány. Ideální s celozrnnou rýží nebo těstovinami.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Vepřová kýta s okurkami, kápií, feferonkami a cibulí. Náš „kaťák“ je určen pro otrlejší osoby s železným jazykem.
můžete mít 29.5. - 30.5.
Silný vývar z kuřecího masa s kořenovou zeleninou. Pokrm je vyroben z kvalitních surovin od prověřených dodavatelů, bez lepku, bez přidaného cukru, mléka a škrobu.
můžete mít 3.6. - 5.6.
Vychutnejte si oblíbené mexické chutě se šťavnatým kuřecím masem. Směs masa s rajčaty, fazolemi, kukuřicí a chilli si dobyde místo i na vašem stole. Pozor, pálivé.
můžete mít 29.5. - 30.5.