Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Zeleninový pokrm francouzského původu ze směsi cukety, lilku, rajčat, paprik a česneku s provensálským kořením.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety).55g bílkovin a pouze 2g tuku. Vyrobeno z 230g masa.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů. 24h marinovaná a pomalu pečená. Na přípravu 150g použito 230g masa. 64g bílkovin a pouze 21g tuku v jedno balení.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.Maso je možné konzumovat i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů. Výpek lze použít jako základ omáčky.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření je rovnocennou variací svíčkové na smetaně, avšak s libovým plátkem vepřové kýty.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb.
můžete mít 19.6. - 20.6.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez dochucovadel.
můžete mít 19.6. - 20.6.
15 hodin tažený vývar ze slepic a kořenové zeleniny, jemně solený. Je ideální jako základ polévek, omáček a samotný krásně zahřeje při sychravých dnech. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez chemie a dochucovadel.
můžete mít 19.6. - 20.6.
6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott. Dodá pokrmu výbornou chuť a vůni i bez dochucovadel.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě
můžete mít 19.6. - 20.6.
Směs sójových bobů s rajčaty, hráškem, cibulkou a kořenovou zeleninou.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Špikovaný hovězí plátek s omáčkou na cibulovém základu s výraznou chutí nakládaných okurek. Vhodná příloha je rýže nebo knedlík.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Kousky dušeného jeleního masa na cibulovém základu, dochuceného rajským protlakem a jalovcem.
Momentálně nedostupné
Sladká kaše z jáhel se sušenými švestkami a kokosovým mlékem.
Momentálně nedostupné
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem
Momentálně nedostupné