Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Nakrájené kousky nejlepšího jeleního masa ze Šumavy v pikantní omáčce s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí. V omáčce jsou kousky kořenové zeleniny a je dochucená červeným vínem a rybízovým džemem.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Vepřová kýta s okurkami, kápií, feferonkami a cibulí. Tento „kaťák“ je určen pro otrlejší osoby s železným jazykem.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Jemná smetanová omáčka se sterilovaným koprem a třemi vařenými vejci.Podrobnosti a parametryPOTRAVINA BEZ LEPKU, BEZ MASA, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN)Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohyPočet porcí: 2Obsah: celkem 600 gSložení:…
můžete mít 24.6. - 26.6.
Jemná smetanová omáčka s vejcem na tvrdo a vařenými bramborami, kterou ocení nejen vegetariáni, ale všichni, kteří milují chuť kopru. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Vepřová pečeně se smetanou, na kořenové zelenině. Omáčka je dochucená divokým kořením a hořčicí.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Ostřejší krkonošské jídlo, které musí vyzkoušet každý labužník pikantnějších jídel. Na nudličky nakrájené vepřové maso dochucené chilli a podávané se smetanovou omáčkou. Neotřelá kombinace pikantního vepřového masa a jemné smetanové omáčky s paprikou si zaslouží pozornost všech jedlíků.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Plátky z krůtího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Tepelně upravené maso, které stačí ochutit podle vlastní chuti a podávat s přílohou.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. NÁŠ TIP! Ochutnejte další tradiční jídla a krkonošské speciality jako například Jelení ragú. Polévka je vhodná také pro děti a vegetariány.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Pikantní kuřecí křídla ve vlastní šťávě na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštění doma i na pobytu v přírodě, pokrm je možné konzumovat i za studena.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Silný vývar z kuřecího masa s kořenovou zeleninou. Pokrm je vyroben z kvalitních surovin od prověřených dodavatelů, bez lepku, bez přidaného cukru, mléka a škrobu.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Vepřové koleno se dá konzumovat i za studena, nebo za tepla, nejlépe na grilu, kde stačí cca 10 až 15 minut k prohřátí a vytvoření výborné kůrky.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostřejší omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Jemně mletá pasta z čerstvých banánů, celých kakaových bobů a mandlí. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek. SLOŽENÍ banány (40 %), voda, pražené kakaové boby (10 %), mandle ( 8%), sůl.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Jemně mletá pasta z čerstvých mrkví, lískových ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Jemně mletá pasta z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek. SLOŽENÍ jablka (35 %), voda, ovesné vločky (10 %), vlašské ořechy (7 %), rozinky (5 %) (rozinky, slunečnicový olej), skořice, sůl.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Vepřový závitek plněný klobásou, sýrem a vejcem v omáčce s cibulkou, dochucený hořčicí.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Pohanková kaše nejen výborně chutná, ale je i zdravá.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Libové plátky hovězího masa v sladkokyselé rajské omáčce.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule, promíchané s quinoou. Hotové jídlo ve dvou sáčcích. SLOŽENÍ quinoa (17,5 %), papriky, rajčata, lilek, cuketa, cibule, sůl kamenná, česnek, provensálské koření, pepř.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
můžete mít 24.6. - 26.6.