Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled. Komplet Menu. Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Plátky z krůtího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Tepelně upravené maso, které stačí ochutit podle vlastní chuti a podávat s přílohou.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. NÁŠ TIP! Ochutnejte další tradiční jídla a krkonošské speciality jako například Jelení ragú. Polévka je vhodná také pro děti a vegetariány.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Šťavnaté kousky kuřecího masa dušené na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zjemněná smetanou. K tomuto jídlu se hodí prakticky jakákoliv příloha.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Pikantní kuřecí křídla ve vlastní šťávě na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštění doma i na pobytu v přírodě, pokrm je možné konzumovat i za studena.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Silný vývar z kuřecího masa s kořenovou zeleninou. Pokrm je vyroben z kvalitních surovin od prověřených dodavatelů, bez lepku, bez přidaného cukru, mléka a škrobu.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Vepřové koleno se dá konzumovat i za studena, nebo za tepla, nejlépe na grilu, kde stačí cca 10 až 15 minut k prohřátí a vytvoření výborné kůrky.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostřejší omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Jemně mletá pasta z čerstvých banánů, celých kakaových bobů a mandlí. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek. SLOŽENÍ banány (40 %), voda, pražené kakaové boby (10 %), mandle ( 8%), sůl.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Jemně mletá pasta z čerstvých mrkví, lískových ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Jemně mletá pasta z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů. Dodá vám energii a můžete mlsat bez výčitek. SLOŽENÍ jablka (35 %), voda, ovesné vločky (10 %), vlašské ořechy (7 %), rozinky (5 %) (rozinky, slunečnicový olej), skořice, sůl.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Vepřový závitek plněný klobásou, sýrem a vejcem v omáčce s cibulkou, dochucený hořčicí.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Pohanková kaše nejen výborně chutná, ale je i zdravá.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Tradiční francouzské lehké zeleninové jídlo z cuket, lilku, paprik, rajčat a cibule, promíchané s quinoou. Hotové jídlo ve dvou sáčcích. SLOŽENÍ quinoa (17,5 %), papriky, rajčata, lilek, cuketa, cibule, sůl kamenná, česnek, provensálské koření, pepř.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety). Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Křehké nudličky hovězího masa s okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled. Komplet Menu. Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné pro rychlou přípravu přílohy k hlavnímu jídlu.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Sladká kaše z rýže a rozinek s kokosovým mlékem.
můžete mít 14.5. - 16.5.
Zadní hovězí plátek potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka.
můžete mít 14.5. - 16.5.