Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Dranžírovací nůž s vlnitým výbrusem umožňuje řezat pečeni, maso i šunku na perfektně tenké plátky. Cik-cak zoubkované ostří snadno a rychle projde krustou, která může v průběhu pečení vzniknout.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Tento ostrý, tenký nůž lze bez problémů použít na krájení masa jako šunka či pečeně na dokonalé tenké plátky, aniž bychom při tom přišli o onu lahodnou šťávu z masa.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Hledáte dárek pro kuchaře, svatební dárek nebo si vybavujete domácnost? Tento praktický kufr obsahuje příslušenství z oblíbené série 1905. Praktické uskladnění nožů Vám umožní být vždy mobilní.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Profesionální kuchařský nůž se stabilní čepelí – základ každé kuchyně. Dokonale ostrý nůž pro každou příležitost. Ideální na krájení zeleniny, masa nebo ryb. Zaoblený tvar čepele usnadňuje houpavé řezy a je vhodný i na zpracování cibule nebo bylinek.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Malý a ostrý loupací nůž – na okrajování, řezání a loupání ovoce a zeleniny. Čepel je vhodná pro krájení menších surovin. Nůž umožňuje rychlou a efektivní práci. Vhodný na vyřezávání dekorací.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Magnetický stojan Dick na nože se skládá ze dvou částí, mezi které nože zasouváte. Zadní tmavá část má magnetickou lištu, na které nože drží. Přední průhledná akrylová část plní především bezpečností úlohu, aby se při práci někdo o nože nezranil.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Losos nebo plátky šunky vypadají a chutnají lépe, když jsou nařezané na plátky tenké jako papír. Tento nůž je vybaven flexibilní čepelí s vroubkovaným okrajem.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Dokonale vyvážený nůž na bylinky a parmezán. Kulatý tvar a zaoblená čepel pro rovnoměrné krájení surovin. Široká plocha čepele a speciální úchop – usnadňuje vedení nože a surovinky zůstanou při krájení na místě. Délka: 12 cm
můžete mít 19.6. - 20.6.
Nůž na chléb a jemné pečivo. Díky vlnitému výbrusu na čepeli snadno rozkrojíte tvrdší kůrku a pečivo se nemačká. Nůž je vhodný i na krájení ovoce a zeleniny s tvrdou slupkou - například melounu a dýně.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Ocílka pro kuchaře má safírový tah a rukojeť je z ebenového dřeva prokládaná niklovým stříbrem.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Ocílka pro kuchaře je z Exkluzivní série 1905 a má standardní tah. Nástroje vysoké kvality vyžadují údržbu a musí být pravidelně ostřeny.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Nůž se zahnutou čepelí – na okrajování, řezání a loupání ovoce a zeleniny. Zahnutá čepel je vhodná pro krájení menších surovin.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Tento ostrý, tenký nůž lze bez problémů použít na krájení masa jako šunka či pečeně na dokonalé tenké plátky, aniž bychom při tom přišli o onu lahodnou šťávu z masa.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Čepel tohoto nože se ideálně hodí na řezání křupavé pečeně, chleba, koláčů a také ovoce a zeleniny s tvrdou slupkou, například melounu. Délka čepele nože je 26 cm.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Tento nůž je určen k všestrannému použití v kuchyni. Výbrusy na ploché straně nože vytvářejí vzduchové polštářky, díky kterým se potraviny k noži nelepí a vy tak hravě zvládnete i obzvláště jemné řezy.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Vidlička ze série 1905. Vhodná na krájení větší pečeně, drůbeže, steaků i při otáčení masa. Série 1905 – klasika z kvalitní oceli.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Tento nůž na chléb je speciální nůž se zoubkovaným okrajem a ostrým hrotem. Je vhodný pro všechny tvrdé i měkké druhy chleba. Nůž je ideální na chléb, využití má však daleko více.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Set praktického pouzdra a dvou loveckých nožů s ergonomickou rukojetí.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Sada tří loveckých nožů značky F. Dick obsahuje: Vykosťovací nůž se zahnutou čepelí – ohebný. Zahnutá čepel je vhodná na porcování zvěřiny a jiného masa.
můžete mít 19.6. - 20.6.
3 dílná sada loveckých nožů značky Friedr. Dick. Sada obsahuje: Nůž na vnitřnosti s částečně zubatým ostřím. Nůž pro prvotní vyvrhnutí zvěřiny na místě.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Tento nůž doporučujeme zejména k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa. Samozřejmostí je ale i jeho využitelnost pro zpracování všech produktů v jakémkoli stavu – syrovém, či tepelně upraveném.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Tuto rodinnou, dnes již tradiční značku Fr.Dick založil v roce 1778 Johann Friedrich Dick v Esslingenu. Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií dnes vznikají velmi kvalitní nože pro každé použití a hned v několika produktových řadách. V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Fr. Dick známy svou prémiovou kvalitou a dokonalým provedením. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.