Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieByliny, koření, výtažky
Pravá madagaskarská kurkuma mletá BIO je specifický druh kurkumy pocházející z Madagaskaru, pěstovaný a zpracovaný podle zásad ekologického zemědělství. Kurkuma (Curcuma longa) je koření známé svými zdravotními přínosy, zejména díky svým protizánětlivým a antioxidačním vlastnostem.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků (např. závinů), do teplých nápojů (horké džusy, svařené víno), ale také při výrobě domácí kosmetiky (trocha skořice do balzámu na rty rty prokrví a tím se zvětší).Ale co je vlastně skořice a na co je dobrá? Skořice je kořením, které je kůrou stromu.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Chilli je opravdovým kouzelníkem, když přijde na naše zdraví. Víte, že ohromně pomáhá při dietách? Pokud budete pravidelně konzumovat lžičku chilli, váš metabolismus se zrychlí až o 20 % a díky látce kapsaicin, která je v papričkách obsažená, budete mít menší chutě na sladká a tučná jídla.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Kurkuma je kořením, které najdete také pod názvem indický šafrán. Má výrazně žlutou barvu a silně aromatickou vůni, která je pro ni typická.Proč je vlastně tak zbarvená?
můžete mít 1.10. - 2.10.
Pravá madagaskarská kurkuma mletá BIO je specifický druh kurkumy pocházející z Madagaskaru, pěstovaný a zpracovaný podle zásad ekologického zemědělství. Kurkuma (Curcuma longa) je koření známé svými zdravotními přínosy, zejména díky svým protizánětlivým a antioxidačním vlastnostem.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Mořská sůl jemná Složení: 100% mořská sůl Země původu: Itálie Balení: 500g Minimální trvanlivost: prakticky neohraničená Skladování: chladné, tmavé a suché místo (8°C, max.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 1.10. - 2.10.
BIO bílý pepř mletý je vyroben z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou, sladkou chuť. Následně je bílý pepř rozemletý na prášek. Pepř je oblíbeným kořením v mnoha kuchyních po celém světě.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Hřebíček BIO je vyroben ze sušených poupat hřebíčkovníku vonného, stromu původem z Indonésie. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje také silice, které mu dodávají typickou vůni a chuť. Nejčastěji se s ním setkáte v kuchyni jako kořením.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Hřebíček mletý BIO je vyroben z hřebíčkovníku, tropické rostliny pocházející z Indonésie. Má výraznou a nezaměnitelnou chuť a vůni. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Nejčastěji se používá v kuchyni na dochucení rozmanitých jídel.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Kmín BIO celý je koření, které pochází z rostliny cuminum cyminum. Tato rostlina je příbuzná s mrkví a fenyklem. Má jemnou vůni a hořkosladkou chuť. Používá se v mnoha různých kuchyních po celém světě. Je tradičním kořením v indické, arabské a mexické kuchyni.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Kmín BIO celý je koření, které pochází z rostliny cuminum cyminum. Tato rostlina je příbuzná s mrkví a fenyklem. Má jemnou vůni a hořkosladkou chuť. Používá se v mnoha různých kuchyních po celém světě. Je tradičním kořením v indické, arabské a mexické kuchyni.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Hřebíček BIO je vyroben ze sušených poupat hřebíčkovníku vonného, stromu původem z Indonésie. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje také silice, které mu dodávají typickou vůni a chuť. Nejčastěji se s ním setkáte v kuchyni jako kořením.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Pepř černý mletý se vyrábí z plodů pepřovníku černého. Tyto plody se zfermentují, usuší na slunci a následně jsou rozemlety. Tento výrobní proces zajistí, že si pepř uchová svoji typickou chuť a štiplavou vůni. Pepř je původem z Indie, kde má své kořeny.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Pravá madagaskarská kurkuma mletá BIO je specifický druh kurkumy pocházející z Madagaskaru, pěstovaný a zpracovaný podle zásad ekologického zemědělství. Kurkuma (Curcuma longa) je koření známé svými zdravotními přínosy, zejména díky svým protizánětlivým a antioxidačním vlastnostem.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Mletý BIO muškátový oříšek je najemno namletý prášek z muškátovníku vonného. Muškátovník je strom pocházející z Indonésie, který se nyní pěstuje i v dalších tropických oblastech. Toto koření je typické svým nasládlým a příjemným aroma, díky kterému je používáno v kuchyních po celém světě.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Pepř černý mletý se vyrábí z plodů pepřovníku černého. Tyto plody se zfermentují, usuší na slunci a následně jsou rozemlety. Tento výrobní proces zajistí, že si pepř uchová svoji typickou chuť a štiplavou vůni. Pepř je původem z Indie, kde má své kořeny.
můžete mít 1.10. - 2.10.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 1.10. - 2.10.