Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Hliníková s nepřilnavým povrchem. Odnímatelný termostat. Vhodná pro smažení, pečení a udržování pokrmů v požadované teplotě. Včetně víka se skleněným průzorem a 2 izolovaných rukojetí.
můžete mít 20.6. - 21.6.
Jednostěnná nerezová nádoba. Se zabudovaným filtrem pro hrubě mletou kávu, není potřeba papírový filtr. Po uvaření udržuje servírovací teplotu kávy. Se stupnicí ukazující zbývající objem, s kohoutkem proti odkapávání. S ukazatelem konce vaření a ukazatelem nutnosti vyčištění přístroje.
můžete mít 20.6. - 21.6.
Navržen s ohledem na vaše hosty renomovaným nizozemským návrhářem Robertem Bronwasserem. Díky jedinečnému designu a detailům je upoutá pozornost v každém bufetu. Jednostěnné tělo z nerezové oceli, stylová polypropylenová držadla a víko. Unikátní design kohoutku proti odkapávání s integrovaným sklem
můžete mít 20.6. - 21.6.
3 hořáky o celkovém výkonu 9,75 kW. Délka grilu: 725 mm, kapacita až 40 kg, maximální velikost masa ø400×(H)510 mm. Rozměry včetně odkapávacího plechu a plechu na maso: 550×700×(H)960 mm. Hmotnost: 25 kg
můžete mít 20.6. - 21.6.
4 hořáky Na zemní plyn, může být adaptován na propan díky adaptační sadě, která je součástí výrobku. S thermoelektrickým článkem. Nastavitelná vzdálenost grilu od pokrmu. Výkon hořáků 12 kW. Délka grilu 900 mm. Nosnost do 80 kg. Váha 30 kg
můžete mít 20.6. - 21.6.
Silikonová podložka pod tamper s výřezem pro umístění páky z kávovaru pro zhutnění kávy na okraji barové desky.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Jednostěnná nerezová nádoba. Se zabudovaným filtrem pro hrubě mletou kávu, není potřeba papírový filtr. Po uvaření udržuje servírovací teplotu kávy. Se stupnicí ukazující zbývající objem, s kohoutkem proti odkapávání. S ukazatelem konce vaření a ukazatelem nutnosti vyčištění přístroje.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Jednostěnná nerezová nádoba. Se zabudovaným filtrem pro hrubě mletou kávu, není potřeba papírový filtr. Po uvaření udržuje servírovací teplotu kávy. Se stupnicí ukazující zbývající objem, s kohoutkem proti odkapávání. S ukazatelem konce vaření a ukazatelem nutnosti vyčištění přístroje.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Se spodní a horní plotýnkou, světelná kontrolka. Se systémem rychlého filtrování – 1,8 l za 5 minut. Stálá teplota 93–96 °C. Tělo a držák filtrů z nerezové oceli. Včetně 2 konvic o objemu 1,8 l a 25 ks(90/250)filtrů.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Prostor mezi stěnami je vyplněn speciálním izolačním materiálem, který udržuje horko i chlad po dobu 6–8 hodin Dvojstěnná poklice s těsněním a 6 uzavíracími sponami Mosazný kohoutek s výlevkou ve výšce přibližně 45 mm Vzduchový ventil Dvě rukojeti pro přenášení Pružný materiál chrání thermos a podla
můžete mít 20.6. - 21.6.
Prostor mezi stěnami je vyplněn speciálním izolačním materiálem, který udržuje horko i chlad po dobu 6–8 hodin Dvojstěnná poklice s těsněním a 6 uzavíracími sponami Mosazný kohoutek s výlevkou ve výšce přibližně 45 mm Vzduchový ventil Dvě rukojeti pro přenášení Pružný materiál chrání thermos a podla
můžete mít 20.6. - 21.6.
Pevné uchycení díky přísavkám Vysoce kvalitní zubaté ostří Snadno čistitelný Krájí na 11 plátků o průměru 17 mm
můžete mít 20.6. - 21.6.
Salamander s 9 křemíkovými topnými tělesy pro rychlejší ohřívání, grilování a gratinování Ochrana topných těles z oceli zabraňuje jejich poškození Tělo z nerezové oceli Dvě pochromované mřížky o rozměrech 530×340 mm a dvě odnímatelné rukojeti Dvě úrovně vertikálního umístění každé mřížky s rozestupy
můžete mít 19.6. - 20.6.
Doporučujeme pro použití v barech, obchodech a na čerpacích stanicích. Ušetří až 20 % elektrické energie spotřebované topinkovačem. Až o 15 % kratší doba opékání klobás díky akumulaci tepla pod skleněnou kopulí nástavce. 3 skleněné prvky, každý o tloušťce 4 mm Horní příčka z nerezové oceli, která po
můžete mít 20.6. - 21.6.
Doporučujeme pro použití v barech, obchodech a na čerpacích stanicích. Ušetří až 20 % elektrické energie spotřebované topinkovačem. Až o 15 % kratší doba opékání klobás díky akumulaci tepla pod skleněnou kopulí nástavce. 3 skleněné prvky, každý o tloušťce 4 mm Horní příčka z nerezové oceli, která po
můžete mít 20.6. - 21.6.
Vybaven úchyty. Dodáváno s nerezovým oddělovačem se 4 odděleními.
můžete mít 20.6. - 21.6.
Komora je celá vyrobena z nerezové oceli AISI 304 Výška komory 300 mm Standardní otvor pro sifon: Ø50 mm Přetlak ve vaně – spád směrem k sifonu, tzv. „obálka“ Centrálně umístěné místo pro montáž baterie: Ø30 mm Na jedné straně zvýšený okraj stolu 40 mm chránící před nečistotami a navlhnutím stěny No
můžete mít 20.6. - 21.6.
Komora je celá vyrobena z nerezové oceli AISI 304 Výška komory 300 mm Standardní otvor pro sifon: Ø50 mm Přetlak ve vaně – spád směrem k sifonu, tzv. „obálka“ Centrálně umístěné místo pro montáž baterie: Ø30 mm Na jedné straně zvýšený okraj stolu 40 mm chránící před nečistotami a navlhnutím stěny No
můžete mít 20.6. - 21.6.
Svařovaná bazénová komora vyrobená z nerezové oceli AISI 304 pro vysokou odolnost vůči potravinářským kyselinám a chemikáliím. Ražení dna bazénu do tzv. obálky pro úplný odtok vody. Standardní spodní drážka pro sifon: Ø50 mm Otvor pro vodovodní kohoutek Ø30 mm Přední mřížka zakrývající bazén z oceli
můžete mít 20.6. - 21.6.
Prostor mezi stěnami je vyplněn speciálním izolačním materiálem, který udržuje horko i chlad po dobu 6 – 8 hodin. Dvojstěnná poklice s těsněním a 6 uzavíracími sponami. Vzduchový ventil. Dvě rukojeti pro přenášení. Pružný materiál chrání thermos a podlahu proti poškození. Stohovatelný.
můžete mít 20.6. - 21.6.
Prostor mezi stěnami je vyplněn speciálním izolačním materiálem, který udržuje horko i chlad po dobu 6 – 8 hodin. Dvojstěnná poklice s těsněním a 6 uzavíracími sponami. Vzduchový ventil. Dvě rukojeti pro přenášení. Pružný materiál chrání thermos a podlahu proti poškození. Stohovatelný.
můžete mít 20.6. - 21.6.
Prostor mezi stěnami je vyplněn speciálním izolačním materiálem, který udržuje horko i chlad po dobu 6 – 8 hodin. Dvojstěnná poklice s těsněním a 6 uzavíracími sponami. Vzduchový ventil. Dvě rukojeti pro přenášení. Pružný materiál chrání thermos a podlahu proti poškození. Stohovatelný.
můžete mít 20.6. - 21.6.
Určeno pro cateringové společnosti k udržení teploty přepravovaných potravin a tekutin. Udržuje teplotu až 6 hodin Kryt a víko z oceli AISI 201, tloušťka 0,7 mm, satinovaná povrchová úprava Víko a vnitřek z oceli AISI 304 o tloušťce 0,7 mm, vysoce leštěné Dvě ergonomické rukojeti termosky, každá upe
můžete mít 20.6. - 21.6.
Konstrukce z nerezové oceli. Vybavena víkem s pružinovým mechanismem pro snadné a bezpečné otevírání. Izolovaná rukojeť z plastu odolného proti poškození. Automatická gilotina s bezpečnostním nožem ve speciálně navrženém krytu; řezání probíhá těsně za uzavřenou nádobou ve speciálním pásu (technologi
můžete mít 19.6. - 20.6.
Dodavatel produktů pro potravinářství a gastronomii.