Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Proces destilace probíhá na originálním a dnes skutečně unikátním dvoukotlovém destilačním zařízení, čímž je zajištěna skutečná originalita tradičního čistého kvalitního moravského destilátu.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Tato odrůda je pěstována v místních sadech. Proto jsme ji vybrali pro náš výjimečný destilát, do kterého přenesla tato odrůda svoje nejlepší přednosti a je jedinečná svou charakteristickou vůní. Třešňovice je náš nejjemnější destilát a spolu s naší višňovicí a meruňkovicí jsou velmi oblíbené u žen…
můžete mít 12.6. - 13.6.
Proces destilace probíhá na originálním a dnes skutečně unikátním dvoukotlovém destilačním zařízení, čímž je zajištěna skutečná originalita tradičního čistého kvalitního slováckého destilátu. Námi doporučovaná teplota podávání a skladování je od 10–18 °C.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Alkohol: 50 % Objem: 0,5 l Výrobce: Palírna Kuželov Složení: bez černý Skladování: Lze při pokojové teplotě. Před konzumací doporučuje uskladnit při 10–18 °C.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Hruškovice je ušlechtilý jemný ovocný destilát s nádhernou navinule sladkou, příjemně kořenitou charakteristickou chutí a vůní, vyrobený z Clappovy máslovky. Clappova máslovka je stará letní odrůda amerického původu vyšlechtěná kolem roku 1860 na zahradě Th. Clappa.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Hruškovice je ušlechtilý jemný ovocný destilát s nádhernou navinule sladkou, příjemně kořenitou charakteristickou chutí a vůní, vyrobený z Clappovy máslovky. Clappova máslovka je stará letní odrůda amerického původu vyšlechtěná kolem roku 1860 na zahradě Th. Clappa.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Destilát z moravské jaderničky voní odlišně než z jiných odrůd. Ve vůni je jemně a velmi příjemně cítit jadřinec. Chuť je výrazná, lahodná. Nemá však nějak extra dlouhou dochuť (persistenci). Což jednoho nutí se znovu napít.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Destilát z moravské jaderničky voní odlišně než z jiných odrůd. Ve vůni je jemně a velmi příjemně cítit jadřinec. Chuť je výrazná, lahodná. Nemá však nějak extra dlouhou dochuť (persistenci). Což jednoho nutí se znovu napít.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Proces destilace probíhá na originálním a dnes skutečně unikátním dvoukotlovém destilačním zařízení, čímž je zajištěna skutečná originalita tradičního a kvalitního slováckého destilátu.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Chuť je velmi charakteristická. Definuje ji při požití lehce ostrý nástup, který se promění v příjemnou ovocnou chuť, jež se prolíná všemi lidskými smysly. Po polknutí zanechává v ústech příjemný pocit zralých meruněk. Ideální obsah alkoholu pálenky je 50 %.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Chuť je velmi charakteristická. Definuje ji při požití lehce ostrý nástup, který se promění v příjemnou ovocnou chuť, jež se prolíná všemi lidskými smysly. Po polknutí zanechává v ústech příjemný pocit zralých meruněk. Ideální obsah alkoholu pálenky je 50 %.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Proces destilace probíhá na originálním a dnes skutečně unikátním dvoukotlovém destilačním zařízení, čímž je zajištěna skutečná originalita tradičního čistého kvalitního slováckého destilátu. Námi doporučovaná teplota podávání a skladování je od 10–18 °C.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Proces destilace probíhá na originálním a dnes skutečně unikátním dvoukotlovém destilačním zařízení. Námi doporučovaná teplota podávání a skladování je od 10–18 °C. Není nejmenší důvod destilát chladit a nebo dokonce vymrazovat!
můžete mít 12.6. - 13.6.
Slivovice Kuželov je tradiční a ušlechtilý jemný ovocný destilát s charakteristickou chutí a vůní slivovice našeho krásného Horňácka. Špičkové ovoce pro výrobu tohoto destilátu tvoří ze 70 % Durancie a ze 30 % ze švestek z našich horňáckých sadů.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Proces destilace probíhá na originálním a dnes skutečně unikátním dvoukotlovém destilačním zařízení, čímž je zajištěna skutečná originalita tradičního čistého kvalitního moravského destilátu.
můžete mít 12.6. - 13.6.
ato odrůda je pěstována v místních sadech. Proto jsme ji vybrali pro náš výjimečný destilát, do kterého přenesla tato odrůda svoje nejlepší přednosti a je jedinečná svou charakteristickou vůní. Třešňovice je náš nejjemnější destilát a spolu s naší višňovicí a meruňkovicí jsou velmi oblíbené u žen.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Je to stará odrůda – pravděpodobně nejstarší dosud pěstovaná kulturní odrůda. Je celosvětově nejvýznamnější a nejodolnější odrůdou višně. Kombinace těchto dvou vynikajících višní předává do našeho destilátu svou charakteristickou svěží chuť a vůni.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Višňovice je ušlechtilý jemný ovocný destilát vyrobený ze dvou odrůd višní, Fanal a Morela. Fanal je velmi pozdní višeň vyšlechtěná v Německu. Morela pochází z Francie, je to jedna z nejstarších a nejodolnějších pěstovaných odrůd višně.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Proces destilace probíhá na originálním a dnes skutečně unikátním dvoukotlovém destilačním zařízení, čímž je zajištěna skutečná originalita tradičního a kvalitního slováckého destilátu. Námi doporučovaná teplota podávání a skladování je od 10–18 °C.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Jsme rodinná ekofarma, která hospodaří v panenské přírodě Bílých Karpat.