Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
mandlové máslo dodává mandlím zcela nový rozměr – uchovává jejich jemnou a nevtíravou chuť, v podobě naší mandlové pomazánky jsou tyto oříšky pikantnější, výraznější a zkrátka zajímavější.
můžete mít 3.4. - 4.4.
Odoláte trojnásobnému náporu na své chuťové buňky a pevnou vůli? To je oříškové máslo Trio – kešu – kokos – mandle 250g.
můžete mít 31.3. - 3.4.
Křupavé.. Dokážete si vybavit, jak vypadají para ořechy?. Na rozdíl od lískových nebo vlašských ořechů v Česku nerostou a spousta z nás je nikdy ani neochutnala..
můžete mít 31.3. - 3.4.
Unikátní stravovací plán přímo od zakladatelky firmy Nutspread. Její cesta z kuličky ke správné výživě byla dlouhá, těžká a lemovaná spoustou čokolády, gumových medvídků a jiných hloupých chyb. Nedělejte je také!
můžete mít 31.3. - 3.4.
250g. Chuť čistého krému oceníte na lžičce, křupinky si užijete v kaši – a úžasnou vůni, sotva pootevřete kelímek. Arašídové máslo – americká klasika, která se konečně pomalu dostává i do Čech, nyní v báječné křupavé verzi.
můžete mít 31.3. - 3.4.
Křupavá pekanová pomazánka Nutspread je fantastická pro Vaši kardiovaskulární soustavu – pekanové oříšky chrání srdce a cévy, pomáhají předcházet infarktu a sraženinám a mají protizánětlivý efekt.
můžete mít 31.3. - 3.4.
Křupavé a slané – pistáciové máslo s kešu, mandlemi a solí. Neskutečně zajímavá kombinace jemného másla z kešu, pikantních pistácií, křupavých mandlí a špetky mořské soli dala vzniknout dalšímu krému, který prostě není možné přestat jíst.
můžete mít 31.3. - 3.4.
Česká rodinná firma, která vyrábí ořechová másla od roku 2014. Nabízíme Vám nejrůznější druhy lahodných oříškových krémů bez jakýchkoli aromat, ztužených tuků a jiných pochybných přísad. Oříšky obsahují velké množství esenciálních mastných kyselin, vitamínů a minerálů. Krémy z oříšků mají navíc lahodnou, plnou chuť a jsou velmi lehce stravitelné. Můžete si je vychutnávat samotné, namazat na čerstvý chléb či knackebrot, vytvářet z nich nevšední omáčky k masu i zelenině.