Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
ERECTA – raná, vysoce výnosná odrůda velmi vhodná pro pěstování ve květináčích. Listy jsou silnější, pevné, tmavozelené, příjemné aromatické chuti. Allium schoenoprasum L / Pažitka.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Odrůda: TÁBORSKÁ ŽLUTÁ – má kořen středně dlouhý (12 – 26 cm), válcovitě kuželovitý, žlutý, zakončení pološpičaté. Dužnina je převážně intenzivně žlutá, někdy až oranžově žlutá.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Odrůda: RUBINOVA (kód 2503) – výnosná, raná, polní odrůda, určená především pro sklizeň v botanické zralosti. Plod je v technické zralosti šedozelený, v botanické zralosti intenzivně červený, široce kuželovitý, silnostěnný, sladký, příjemné, šťavnaté chuti.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Odrůda: TORO F1 – velmi raný hybrid poskytující vysoký výnos rychle zrajících, ve tvaru i velikosti vyrovnaných plodů o hmotnosti 80 – 100 g. V tomto hybridu byla spojena ranost odrůdy Stupické s výnosem a kvalitou plodů Slávy Porýní. Vyniká především při pěstování ve volné půdě.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Odrůda: LAJKO II F1 (kód 2101) – raný, vysoce úrodný hybrid odolný vůči chorobám a nepříznivým podmínkám. Plody jsou protáhle kulovité, středně velké, o hmotnosti 4,5 kg. Kůra je tmavozelená, hladká, pevná. Dužnina je růžová, sladká, jemná a šťavnatá. Ze 100 m2 lze sklidit 380 – 420 kg plodů.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Typicky maďarská mírně pálivá, silnostěnná jablíčková paprika. Plody jsou ploše kulovité, v technické zralosti světle zelené až žluté, v botanické zralosti červené s průměrnou hmotností 90–100 g. Vysoce úrodná paprika s výbornou chutí, určena na konzervárenské zpracování celých plodů.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Odrůda: PABLO – kolekce PRO MLSNÉ JAZÝČKY – hybridní, jednoklíčková řepa „baby“ velikosti vhodná pro přímý konzum i konzervárenské zpracování. Jemná dužnina má výbornou chuť. Odrůda se vyznačuje dobrou odolností k chorobám. Odrůda je velmi vhodná pro sklizeň „Baby“ bulviček.
můžete mít 22.5. - 23.5.