Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Citron v kombinaci s pepřem tvoří ideální kombinaci k ochucení grilovaných ryb nebo kuřecího masa.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Grilování se těší oblibě po celém světě. Dobré jídlo a společnost jsou přitom stejně důležité, jako výzva dodat hovězímu, vepřovému, jehněčímu či kuřecímu masu zcela výjimečnou osobitou chuť.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Galgán je skvělým kořením jihovýchodní Asie. Kdo má v oblibě jihoasijskou kuchyni, musí mít galgán bezpodmínečně doma. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně jemnější než zázvor. Díky Hildegardě se stal znovu známým i v Evropě, u nás se s oblibou používá jako náhražka pepře.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Fish & Chicks bio – grilovací koření na ryby a kuře – citron bio 50 %, pepř černý bio 30 %, tymián bio, citronová tráva bio, zázvor bio, éterický olej-citron bioHoly Veggie bio – grilovací koření pro vegetariány a vegany – cibule bio, pastinák bio, česnek medvědí bio, estragon bio, koriandr bio, p…
můžete mít 14.11. - 15.11.
Grilovací sůl s kořením – „pro pikantní grilovací zážitek“ Grilovací sůl je komplexní směs z různého koření a krystalické soli. Chilli se stará o lehkou ostrost, zatímco mateřský kmín je zodpovědný za kořeněnou chuť, která je díky sladké paprice ještě podtržena.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s rýží pro vylepšení chuti. Tvoří nezbytnou součást aromatické směsi koření Garam Masala.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s rýží pro vylepšení chuti. Tvoří nezbytnou součást aromatické směsi koření Garam Masala.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Hřib smrkový (obecný), tento druh pro vás sbíráme v certifikovaných oblastech určených pro volný sběr. Chuť hřibů dodává jídlu zcela jiný nezaměnitelný rozměr chutí. Milovníci hříbků je mají rádi pečené, dušené nebo pražené, na všechny způsoby lze s nimi vytvořit vynikající pokrm.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Ibišek – „zaháněč žízně v červené podobě“ Z květů ibišku (Hibiscus sadbariffa) se dá uvařit chutný osvěžující čaj, který potěší chuťové pohárky, čichové buňky i vaše oči.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Křupavé těsto posypané bílým moučkovým cukrem a uvnitř jablíčko s jemnou skořicovou chutí – jablíčko v županu je oblíbený a neuvěřitelně vynikající dezert. V napětí sedíme u trouby a nemůžeme se dočkat až se konečně zakousneme do této dobroty, znáte to také?
můžete mít 14.11. - 15.11.
Staří Germáni jalovec uctívali a věřili, že pokud někdo odsekne větve tohoto stromu, zemře mu zvíře z chovu. Tmavě fialové bobule rozeznáte podle jedinečné, sladko-dřevité chuti s jemným nádechem smrkového jehličí. Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem…
můžete mít 14.11. - 15.11.
Osvěžující a chladivá bylinná směs s citronovou trávou, mátou peprnou a kardamomem. Právě kardamom propůjčuje této aromatické bylinné směsi tu správnou kořeněnou chuť.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Osvěžující a chladivá bylinná směs s citronovou trávou, mátou peprnou a kardamomem. Právě kardamom propůjčuje této aromatické směsi tu správnou kořeněnou chuť.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Balení: 27 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli. Špetka kardamomu na šálek horkého nápoje přinese sílu a vůni orientu.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Kmín je kořením německy mluvících zemí. V Rakousku, Německu a Švýcarsku byl již mnohostranně využit. Kmín je nejvíce známý jako koření na chleba. Také vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí žijí z jeho ostrého, hořko-sladkého aroma.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Římský kmín je nejtypičtějším kořením indické kuchyně a nesmí chybět v žádné z mnoha známých směsí jako Garam masala, Curry nebo Tandoori.
můžete mít 14.11. - 15.11.
ento čaj obsahuje bylinky, které uleví vašemu krku a pomůže vám zase zpívat jako slavík.18 nálevových sáčků à 1,5 gNávod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5–10 min. luhovat. Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Tato příjemná čajová směs lahodně působí ve vašem krku.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Kopr je mnohem víc než jen „nať do okurků“. Okurky s koprem a jogurtem jsou sice báječným letním osvěžením, přesto je škoda nepoznat další možnosti, které nám toto aromatické koření nabízí. Kopr voní po citronu a výborně se hodí ke kořenové zelenině, fazolím, bramborám a červené řepě.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Z kopřivy se dá připravit lahodný čaj, který se velmi dobře hodí k jarnímu období a díky svým pročišťujícím účinkům může být použit k vnitřní očistě. Kopřiva je žahavý porost a daří se jí v půdách bohatých na živiny. Dorůstá až do výšky jednoho metru.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Všechna tradiční koření na chleba jsou v chlebovém koření od SONNENTORU obsažena.
můžete mít 14.11. - 15.11.
Vykouzlete si atmosféru vánočních trhů v teple domova. S horkým svařákem v ruce se na svátky čeká mnohem lépe! Provoní celý dům a skvěle zjemní i šálek vánočního punče.
můžete mít 14.11. - 15.11.
SONNENTOR je sice u nás doma v Čejkovicích na jižní Moravě, ale je dnes aktivní po celém světě. Vždyť u nás na Moravě nerostou všechny druhy bylin, čajů a koření po kterých je poptávka. Proto máme partnery a přátele po celém světě.