TRAEGER BRONSON 20 GRIL
24 990 Kč
+ doprava zdarma

1935 cm čtverečních grilovací plochy. Digital Elite Controller – přesné nastavení teploty. Kapacita zásobníku 4,5 kg peletek z tvrdého dřeva. Najednou zvládne 12 burgerů / 4 kuřata / 18 klobás / 3 žebra (celé “žebříky”).


TRAEGER KUŘECÍ TRŮN
1 490 Kč

Poslední kus za tuto cenu!

Vyrobeno z porcelánu. Snadné mytí – vhodný do myčky nádobí. Made in USA.


TRAEGER LITINOVÁ FORMA
2 090 Kč
+ doprava zdarma

Poslední kus za tuto cenu!

Ošetřený povrch, takže formu můžete použít ihned po rozbalení. Litina zajistí rovnoměrné zahřívání, šikovný úchop, 8 porcí rovnou z grilu.


TRAEGER PRO SERIES 22 GRIL
32 990 Kč
+ doprava zdarma

Poslední kus za tuto cenu!

3690 cm čtverečních grilovací plochy. Dva vpichovací teploměry jsou součástí grilu. Najednou ugrilujete na hlavním roštu : 16 burgerů / 4 kuřata / 24 klobás / 5 žeber (celé “žebříky”). Na vedlejším roštu: 8 burgerů / 12 klobás.


TRAEGER PRO SERIES 34 GRIL
42 990 Kč
+ doprava zdarma

5703 cm čtverečních grilovací plochy. Dva vpichovací teploměry jsou součástí grilu. Najednou ugrilujete na hlavním roštu: 24 burgerů / 6 kuřat / 32 klobás / 9 žeber (celé “žebříky”). Na vedlejším roštu: 16 burgerů / 24 klobás.


TRAEGER TIMBERLINE 1300 GRIL
99 900 Kč
+ doprava zdarma

Poslední kus za tuto cenu!

5484 cm čtverečních grilovací plochy. Meat Probe – vpichovací teploměr. Super Smoke & Keep Warm módy. Volitené cykly vaření. Vestavěná nádoba na sběr odkapávajícího tuku. Najednou ugrilujete: 60 burgerů / 12 kuřat / 82 klobás / 14 žeber (celé “žebříky”).


TRAEGER TIMBERLINE 850 GRIL
79 900 Kč
+ doprava zdarma

Poslední kus za tuto cenu!

5484 cm čtverečních grilovací plochy. Meat Probe – vpichovací teploměr. Super Smoke & Keep Warm módy. Postranní stolek z nerezové oceli s háčky na příslušenství. Najednou ugrilujete: 38 burgerů / 6 kuřat / 54 klobás / 9 žeber (celé “žebříky”).


Americké grily Traeger patří k nejzásadněším novinkám na poli grilování pro rok 2016. Ačkoli samotná historie značky Traeger se začala psát již před třiceti lety, do České republiky dorazily až nyní. Ptáte se čím tyto grily vynikají? Tím hlavním rozdílem je palivo, které u grilů Traeger tvoří 100% dřevěné pelety a které připravovaným delikatesám propůjčují nezaměnitelné aroma kouře. Dáme ruku do ohně za to, že grily Traeger vás nezklamou!

Grilování na peletách

Jak jsme již zmínili v úvodu, tím hlavním rozdílem oproti ostatním grilům je v případě značky Traeger palivo v podobě pelet, které samotný výrobce nabízí v sedmi různých variantách. Každé z nich pak propůjčí připravovanému jídlu jiné aroma a jinou chuť.

Největší výhodou na peletách je velmi komfortní provoz. Zatímco u běžných grilů na dřevěné uhlí jsme před každým použitím nuceni roztopit uhlí a následně oheň udržovat přikládáním, v případě grilů na plyn či peletky se o to za nás postará automatika. Chceme-li navíc v uhelném grilu udržovat požadovanou teplotu, musíme být krom zdatného kuchaře také skvělým topičem.

Jak to funguje

Srdce grilů Traeger je tvořeno zásobníkem na pelety, odkud jsou šnekovým mechanismem dopravovány přímo do spalovací komory. Zde jsou zažehnuty pomocí Hot Rod podpalovače a výsledný žár a kouř je pomocí indukčního ventilátoru rovnoměrně distribuován až k připravovaným dobrotám. V závislosti na zvolené teplotě je palivo dopravováno do topeniště příslušným tempem.

No a když jsou už všichni nacpaní k prasknutí, zvolíte na ovládacím panelu vypínací sekvenci, která se postará o dohoření všech zbytků paliva, vyfoukání celého grilu a následně i jeho kompletní vypnutí. Chytré, že?

Americké grily Traeger patří k nejzásadněším novinkám na poli grilování pro rok 2016. Ačkoli samotná historie značky Traeger se začala psát již před třiceti lety, do České republiky dorazily až nyní. Ptáte se čím tyto grily vynikají? Tím hlavním rozdílem je palivo, které u grilů Traeger tvoří 100% dřevěné pelety a které připravovaným delikatesám propůjčují nezaměnitelné aroma kouře. Dáme ruku do ohně za to, že grily Traeger vás nezklamou!

Grilování na peletách

Jak jsme již zmínili v úvodu, tím hlavním rozdílem oproti ostatním grilům je v případě značky Traeger palivo v podobě pelet, které samotný výrobce nabízí v sedmi různých variantách. Každé z nich pak propůjčí připravovanému jídlu jiné aroma a jinou chuť.

Největší výhodou na peletách je velmi komfortní provoz. Zatímco u běžných grilů na dřevěné uhlí jsme před každým použitím nuceni roztopit uhlí a následně oheň udržovat přikládáním, v případě grilů na plyn či peletky se o to za nás postará automatika. Chceme-li navíc v uhelném grilu udržovat požadovanou teplotu, musíme být krom zdatného kuchaře také skvělým topičem.

Jak to funguje

Srdce grilů Traeger je tvořeno zásobníkem na pelety, odkud jsou šnekovým mechanismem dopravovány přímo do spalovací komory. Zde jsou zažehnuty pomocí Hot Rod podpalovače a výsledný žár a kouř je pomocí indukčního ventilátoru rovnoměrně distribuován až k připravovaným dobrotám. V závislosti na zvolené teplotě je palivo dopravováno do topeniště příslušným tempem.

No a když jsou už všichni nacpaní k prasknutí, zvolíte na ovládacím panelu vypínací sekvenci, která se postará o dohoření všech zbytků paliva, vyfoukání celého grilu a následně i jeho kompletní vypnutí. Chytré, že?