Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kouřová sůl je vhodná pro přisolení již hotových pokrmů s lehkou vůní dýmu.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Koření od známého kuchaře Petra Stupky obsahuje pouze 15% soli, nejsou do něj přidávána žádná Éčka, ochucovadla a nepřirozené prvky.
můžete mít 21.6. - 25.6.
KOŘENÍ MAĎARSKÝ MIX 60G
můžete mít 21.6. - 25.6.
Speciální suchá marináda je vhodná na grilování – na potírání masa, sýrů i zeleniny.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Koření Mexiko gril. Exotická dekorativní směs s chilli a římským kmínem.
můžete mít 21.6. - 25.6.
KOŘENÍ MLETÁ MASA 60G
můžete mít 21.6. - 25.6.
Koření od známého kuchaře Petra Stupky obsahuje pouze 15% soli, nejsou do něj přidávána žádná Éčka, ochucovadla a nepřirozené prvky.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Sladká paprika je vhodná pro přidání vůně a chuti.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Koření od známého kuchaře Petra Stupky k přípravě pečených žeber, nejsou do něj přidávána žádná Éčka, ochucovadla a nepřirozené prvky.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Tradiční barevný pepř, ideální do mlýnku a pro doladění pokrmů.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Koření od známého kuchaře Petra Stupky obsahuje pouze 15% soli, nejsou do něj přidávána žádná Éčka, ochucovadla a nepřirozené prvky.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Koření pizza a těstoviny. Překvapivě universální směs bylinek a sušené zeleniny, stačí ji nechat krátce zvlhnout, zapařit či zapěnit v másle.Složení: sušená kořenová zelenina, mořská sůl max. 15%, cibule, …
můžete mít 19.6. - 20.6.
Koření polévková vonička. Universální směs sušených natí a kořenové zeleniny – do vývarů, polévek, omáček – na zeleninu, rýži i brambory – do dresinků, pomazánek, salátů.Složení: kořenová zelenina, petržel, …
můžete mít 21.6. - 25.6.
Směs bylinek se sušenými rajčaty, cibulí a špetkou česneku.
můžete mít 21.6. - 25.6.
V „ŠántiněTandooriMasale“ je zachycen barevný život Indie.
můžete mít 20.6. - 21.6.
Sypký kořenící přípravek je lehce pálivý, je vhodný do guláše, na steaky, pečínku, pizzu, těstoviny i do salátu.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Koření od známého kuchaře Petra Stupky uzených paprik, nejsou do něj přidávána žádná Éčka, ochucovadla a nepřirozené prvky.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Koření zlatá pečínka. Čaruje v každé troubě, pánvi i na grilu.
můžete mít 21.6. - 25.6.
Kyselina citronová se používá jako přísada ke konzervaci a ochucení ovoce, džemů a zeleniny.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Kyselina citronová se používá jako přísada ke konzervaci a ochucení ovoce, džemů a zeleniny.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Mlýnek Kotányi – mořská sůl
můžete mít 21.6. - 25.6.
Mlýnek Kotányi – pepř
můžete mít 21.6. - 25.6.
Koření vynikající kvality, které je dovezené z Indie a čištěné a balené v Anglii.
můžete mít 19.6.
Jednou koncentrovaný protlak je vyroben z rajčat, která plně dozrávají na italském slunci v regionu Emilia Romagna.
můžete mít 20.6. - 21.6.