Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž na zeleninu Wüsthof Gourmet 1035045308 ideální na krájení, čištění a dekorování ovoce a zeleniny. Má krátkou čepel se zoubkovanou hranou dlouhou 8 cm vyřezanou laserem z ušlechtilé oceli X50CrMoV14 a rukojeť z černého plastu, pevně přinýtovány k čepeli. Jde o nůž s nižší hmotností. Vhodný do myč
můžete mít 31.5. - 4.6.
Nůž na chléb Wüsthof Gourmet 1035045723 je ideální ke krájení čerstvého křupavého chleba i narozeninových dortů. Má čepel se zoubkovanou hranou o délce 23 cm z ušlechtilé oceli X50CrMoV14. Rukojeť je z hygienického bezešvého plastu v černo-šedé barvě s celokovovým jádrem.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž Wusthof Classic je kován z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracovaný ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Čepel s hladkým ostřím je vyrobena z nerezové oceli X50CrMoV15. Rukojeť je vyrobena z černého syntetického materiálu POM.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Perfektně vyvážený kuchařský nůž Wüsthof Classic 1040100118 , který je vhodný ke krájení masa, ryb, ovoce a zeleniny, ale i k sekání bylinek nadrobno. Jedná se o všestranný univerzální nůž do kuchyně. Je kován z jednoho kusu nerezavějící oceli, s robustní plastovou rukojetí, která je k čepeli přinýt
můžete mít 31.5. - 4.6.
Kuchyňský nůž Wüsthof CLASSIC a tenčí čepel dlouhá 20 cm s hladkým ostřím z chrom-molybden-vanádové oceli X50CrMoV15. Rukojeť je z černého plastu, s celokovovým jádrem. Vhodný k sekání bylinek, krájení masa, ryb, zeleniny a ovoce. Pro profesionály i hobby kuchaře.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Jednoduchý nůž Wüsthof Classic pro krájení, loupání a dekorování ovoce a zeleniny i pro špikování masa. Má úzkou špičatou čepel s hladkým ostřím z oceli X50CrMoV15 dlouhou 9 cm. Rukojeť je z černého syntetického materiálu.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Klasický špikovací nůž Wüsthof Classic pro krájení, loupání a dekorování ovoce a zeleniny i pro špikování masa. Má úzkou špičatou čepel s hladkou hranou z oceli X50CrMoV15 dlouhou 12 cm. Rukojeť je z černého syntetického materiálu.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Univerzální nůž Wüsthof Classic pro krájení šunky, ovoce a zeleniny. Má dlouhou špičatou čepel s hladkým ostřím z nerezavějící oceli X50CrMoV15. Rukojeť je z černého syntetického materiálu. Na rukojeti se nachází logo firmy Wüsthof.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Tento praktický nůž Wüsthof Classic je se svojí 16 cm čepelí ideální pro krájení masa, zeleniny a ovoce. Jako takový je skutečným univerzálem. O něco kratší čepel zajišťuje, že s ním můžete snadno pohybovat a ovládat jej během používání. Ve srovnání s kuchařským nožem je tento kuchyňský nůž disponuj
můžete mít 31.5. - 4.6.
Nůž Wüsthof CLASSIC je vhodný ke krájení šunky, ovoce a zeleniny či sendvičů a masa na správné porce. Čepel o délce 20 cm, z chrom-molybden-vanádové oceli X50CrMoV15 s hladkou hranou. Rukojeť je z černého plastu, s kovovým jádrem. Dlouhodobá extrémní ostrost díky technologii PEtec.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Nůž na chléb Wüsthof CLASSIC s čepelí dlouhou 23 cm je klasika, která patří do každé kuchyně. Zoubkování na čepeli funguje podobně jako pilka, ale je mnohem jemnější a proto si při krájení pečivo zachová svůj tvar. Krájení čerstvých a křupavých chlebů, ale i tvrdých kůrek bude pro Vás hračkou. Na če
můžete mít 31.5. - 4.6.
Vykosťovací nůž Wüsthof CLASSIC vhodný k vykostění drůbeže a šunky, k odříznutí tučného masa a šlach. Má zúženou čepel s hladkou hranou dlouhou 14 cm pro pohodlné vykosťování kolem kloubů a kostí, vyrobená z chrom-molybden-vanádové oceli X50CrMoV15. Rukojeť je z černého plastu s ochranou prstů, s ce
můžete mít 31.5. - 4.6.
Nůž Wüsthof Classic na krájení klobásy nebo bloku sýra, dokonce zvládne nakrájet i pečivo. Díky zoubkované čepeli dlouhé 14 cm se do nich nůž snadno zakousne. Čepel je vyrobena ze standardní nerezavějící oceli X50CrMoV15, která se snadno udržuje a nůž tak máte vždy připraven k práci. Ergonomická ruk
můžete mít 31.5. - 4.6.
Univerzální nůž Wüsthof Classic pro řezání dokonalých plátků hovězího masa, ke krájení ovoce a zeleniny. Má dlouhou špičatou čepel s hladkým ostřím z nerezavějící oceli X50CrMoV15. Rukojeť je z černého syntetického materiálu. Na rukojeti se nachází logo firmy Wüsthof.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Loupací nůž z řady Wusthof Classic jistě zaujme svým tvarem. Zahnutý tvar čepele je uzpůsoben pro klasické loupání a čištění ovoce a zeleniny, ale také pro vyřezávání a tvarování. Čepel z oceli X50CrMoV15 se snadno udržuje a proto ji nabrousíte již pár tahy, což je při práci s jemnými detaily při zd
můžete mít 31.5. - 4.6.
Krájecí nůž Wüsthof Classic 1040103208 vhodný na loupání, dekorování, sekání a kostkovaný potravin, zejména zeleniny. Má čepel s hladkou rovnou hranou o délce 8 cm z jednoho kusu speciální temperované oceli s vysokým obsahem uhlíku, aby byla zajištěna vynikající odolnost. Rukojeť je trojnitová, z č
můžete mít 31.5. - 4.6.
Filetovací nůž Wüsthof Classic je vylepšen o pružnou, štíhlou 16 cm čepel a lze jej použít k filetování většiny druhů masa. Například kuře nebo kachna nebo náhradní žebra. Čepel je dostatečně tlustá, aby zvládla tyto typy úloh. Poznámka: Nepředpokládá se, že byste prořízli kosti. Čepel je vyrobena z
můžete mít 31.5. - 4.6.
Nůž na chléb Wüsthof CLASSIC s čepelí dlouhou 20 cm se zoubkováním na krájení čerstvých a křupavých chlebů, ale také tvrdých kůrek a dortů. Promyšlený design s ofsetovou rukojetí vám umožní krájet housky a sendviče ještě snadněji. Čepel je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli X50CrMoV15. Rukojeť je
můžete mít 31.5. - 4.6.
Tento kuchařský nůž Wüsthof Classic 16 cm je podobný „běžnému“ kuchařskému noži Wüsthof Classic. Hlavním rozdílem mezi těmito dvěma noži je výbrus. Zatímco „běžný“ nůž má ostří zakončené širší částí, která připomíná záštitu, tento model má výbrus po celé délce a umíte tak využít celou čepel. Kromě t
můžete mít 31.5. - 4.6.
Jednoduchý nůž Wüsthof Classic pro krájení, loupání a dekorování ovoce a zeleniny i pro špikování masa. Má úzkou špičatou čepel s hladkou hranou z oceli X50CrMoV15 dlouhou 9 cm. Rukojeť je z černého syntetického materiálu.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Japonský nůž Wüsthof Classic SANTOKU pro přípravu jídel evropské i asijské kuchyně. Široká klasická čepel s hladkou hranou dlouhá 17 cm pro jemné a přesné krájení, s prohlubněmi proti přilepení plátků jídla na čepel. Rukojeť je z černého plastu.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Japonský nůž Wüsthof CLASSIC SANTOKU pro přípravu jídel evropské i asijské kuchyně. Široká klasická čepel s hladkou hranou dlouhá 14 cm pro jemné a přesné krájení, s prohlubněmi proti přilepení plátků jídla na čepel. Rukojeť je z černého syntetického materiálu POM.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Japonský nůž Wüsthof CLASSIC SANTOKU pro přípravu jídel evropské i asijské kuchyně. Široká klasická čepel s hladkou hranou dlouhá 17 cm pro jemné a přesné krájení, s prohlubněmi proti přilepení plátků jídla na čepel. Rukojeť je z černého syntetického materiálu POM.
můžete mít 31.5. - 4.6.
Série Classic se vyznačuje vysokou ostrostí, funkčností a robustností. Klasické nože s až 70 druhy čepelí. Nakiri nůž je všestranným nožem pro krájení zeleniny a ovoce, tvrdého i měkkého. Tvar čepele má původ v Japonsku. Díky tenké čepeli je obzvlášť vhodný ke krájení jemných plátků. Prohlubně na če
můžete mít 31.5. - 4.6.