Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších sladkostí a desertů.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Černá čočka beluga je oblíbená pro svou typickou chuť a rychlou přípravu bez namáčení. Její drobné černé oválky dodávají pokrmu zajímavý vzhled. Používáme ji do salátů, rýžových a těstovinových jídel i jako přílohu. Při přípravě ji propláchneme studenou vodou a vaříme asi 20 minut.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Černá čočka beluga je oblíbená pro svou typickou chuť a rychlou přípravu bez namáčení. Její drobné černé oválky dodávají pokrmu zajímavý vzhled. Používáme ji do salátů, rýžových a těstovinových jídel i jako přílohu. Při přípravě ji propláchneme studenou vodou a vaříme asi 20 minut.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Černé fazole mají kořeněnou, ořechovou chuť a jsou velmi oblíbené v mexické kuchyni. Při vaření si uchovávají svůj tvar i pevnost. Skvěle se hodí do vegetariánských pokrmů i k vydatným masovým pokrmům. Lze z nich připravit fazolové pyré, ale hodí se i k přípravě dipů a pomazánek.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Černé fazole mají kořeněnou, ořechovou chuť a jsou velmi oblíbené v mexické kuchyni. Při vaření si uchovávají svůj tvar i pevnost. Skvěle se hodí do vegetariánských pokrmů i k vydatným masovým pokrmům. Lze z nich připravit fazolové pyré, ale hodí se i k přípravě dipů a pomazánek.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Červená čočka je oblíbená pro rychlou přípravu bez namáčení a dobrou stravitelnost v porovnání s jinými luštěninami. Nelze ji však použít ke klíčení. Červená čočka obohatí polévky a zeleninové i masové směsi a je dobrým příkrmem i základem pomazánek.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Červená čočka je oblíbená pro rychlou přípravu bez namáčení a dobrou stravitelnost v porovnání s jinými luštěninami. Nelze ji však použít ke klíčení. Červená čočka obohatí polévky a zeleninové i masové směsi a je dobrým příkrmem i základem pomazánek.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Červená čočka je oblíbená pro rychlou přípravu bez namáčení a dobrou stravitelnost v porovnání s jinými luštěninami. Nelze ji však použít ke klíčení. Červená čočka obohatí polévky a zeleninové i masové směsi a je dobrým příkrmem i základem pomazánek.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tento vysoce kvalitní, ručně česaný rooibos pochází z malých plantáží z pohoří Cederberg v Západním Kapsku. Má silně zemitou a ovocnou chuť díky fermentaci, která probíhá těsně po sklizni. Rooibos pochází z Jižní Afriky a používá se zde již od starověku.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Sušený a najemno mletý česnek používáme jako koření, není-li po ruce česnek čersvý – například k dochucení polévek, omáček, dušené i pečené zeleniny nebo do pomazánek. Určitě se bude hodit i milovníkům grilování.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tyto krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin neděláme žádné kompromisy. Krekry jsou vyrobeny ze 2/3 z celozrnné mouky, která jim dodává vlákninu ve formě, v jaké je na ni naše tělo zvyklé odpradávna.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Chia semena jsou semena šalvěje hispánské, která roste v hornatých oblastech Jižní Ameriky. Chia semínka používali jako potravinu již Aztékové. Tato nutričně velmi zajímavá semínka obsahují cca 30 % oleje s vysokým obsahem cenných omega 3 mastných kyselin.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Chia semena jsou semena šalvěje hispánské, která roste v hornatých oblastech Jižní Ameriky. Chia semínka používali jako potravinu již Aztékové. Tato nutričně velmi zajímavá semínka obsahují cca 30 % oleje s vysokým obsahem cenných omega 3 mastných kyselin.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Chia semena jsou semena šalvěje hispánské, která roste v hornatých oblastech Jižní Ameriky. Chia semínka používali jako potravinu již Aztékové. Tato nutričně velmi zajímavá semínka obsahují cca 30 % oleje s vysokým obsahem cenných omega 3 mastných kyselin.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Chia semena jsou semena šalvěje hispánské, která roste v hornatých oblastech Jižní Ameriky. Chia semínka používali jako potravinu již Aztékové. Tato nutričně velmi zajímavá semínka obsahují cca 30 % oleje s vysokým obsahem cenných omega 3 mastných kyselin.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tyto příjemně pálivé krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin neděláme žádné kompromisy. Krekry jsou vyrobeny ze 2/3 z celozrnné mouky, která jim dodává vlákninu ve formě, v jaké je na ni naše tělo zvyklé odpradávna.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tyto příjemně pálivé krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin neděláme žádné kompromisy. Krekry jsou vyrobeny ze 2/3 z celozrnné mouky, která jim dodává vlákninu ve formě, v jaké je na ni naše tělo zvyklé odpradávna.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Mandle, vypěstované ve slunném Španělsku a vykoupené od sdružení místních farmářů, jsou ochucené chilli papričkami, mořskou solí a kapkou tamního extra paneneského olivového oleje a šetrně upražené horkým vzduchem.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tato jednobuněčná sladkovodní mikrořasa je bohatým zdrojem bílkovin, vlákniny a mnoha dalších prospěšných látek. Chlorella je v dnešní době velmi oblíbeným doplňkem stravy a často se používá při detoxikaci organismu.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Sušenou cibuli používáme k dochucení polévek, omáček, dušené i pečené zeleniny. Všude tam, kde se hodí výrazná cibulová chuť. Skvěle ochutí také pomazánky. HMOTNOST: 30 g ZEMĚ PŮVODU: Indie UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek může obsahovat stopy mléka, skořápkových plodů, celeru a hořčice.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tato citrónová kůra je vyrobena šetrným usušením nastrouhané kůry bio citrónů, které nebyly chemicky ošetřeny. Používáme ji k ovonění sladkých těst a desertů, ale například i kuřecího masa. Je nepostradatelná v mazancích a vánočkách, kterým dodává typickou vůni.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Černý pepř vyniká svou typicky kořeněnou vůní a chutí a je oblíbeným kořením nejen české kuchyně. Kombinace černého drceného pepře a citrónové kůry se postará nejen o pikantnost, ale i svěžest při přípravě pokrmů.
můžete mít 6.11. - 7.11.