Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Cizrna neboli římský hrách je oblíbenou luštěninou Blízkého východu a základem oblíbeného falafelu a pomazánky hummus. Vařenou cizrnu používáme do zeleninových směsí a kari, za studena do salátů či rozmixovanou jako základ vynikajících pomazánek.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Cizrna neboli římský hrách je oblíbenou luštěninou Blízkého východu a základem oblíbeného falafelu a pomazánky hummus. Vařenou cizrnu používáme do zeleninových směsí a kari, za studena do salátů či rozmixovanou jako základ vynikajících pomazánek.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Plnou čokoládovou chuť dodává Méďovi nealkalizované kakao, které pěstují drobní farmáři z Dominikánské republiky. Kakaovníky tu rostou ve smíšených kulturách spolu s citrusy, banány a dalšími plodinami, které jim poskytují stín.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Plnou čokoládovou chuť dodává Méďovi nealkalizované kakao, které pěstují drobní farmáři z Dominikánské republiky. Kakaovníky tu rostou ve smíšených kulturách spolu s citrusy, banány a dalšími plodinami, které jim poskytují stín.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Vynikající datle odrůdy Medjool vypěstované v kontrolovaném ekologickém zemědělství v Izraeli.HMOTNOST: 200 gZEMĚ PŮVODU: IzraelSLOŽENÍ: datle odrůdy medjool z kontrolovaného ekologického zemědělstvíVÝŽIVOVÉ ÚDAJE PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 1…
můžete mít 6.11. - 7.11.
Dětské piškoty savoiardi bio*nebio jsou vyráběny v Itálii podle tradiční receptury, upravené pro potřeby stravy našich nejmenších. Od klasických piškot typu savoiardi se liší hlavně vyšším obsahem vajec (30 %) a nižším obsahem cukru. Jsou pečené ze špaldové mouky a obohacené vitamínem B1.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tyto čokoládové dukátky pro nás vyrábí španělská rodinná čokoládovna Solé a po rozehřátí jsou vynikající na různé čokoládové polevy, náplně, krémy a podobně. A protože jsou vyrobeny ze špičkové dlouho konšované hořké čokolády, můžeme je mlsat i samotné.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tyto čokoládové dukátky pro nás vyrábí španělská rodinná čokoládovna Solé a po rozehřátí jsou vynikající na různé čokoládové polevy, náplně, krémy a podobně.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Dýňové gomasio je výrobek dle naší vlastní receptury. Jedná se o ochucovadlo, které na rozdíl od běžného gomasia neobsahuje sezamová semínka, ale drcená dýňová semínka.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem. Dýňová semínka jsou skvělá jako součást celozrnných chlebů, používají se také do müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem. Dýňová semínka jsou skvělá jako součást celozrnných chlebů, používají se také do müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem. Dýňová semínka jsou skvělá jako součást celozrnných chlebů, používají se také do müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem. Dýňová semínka jsou skvělá jako součást celozrnných chlebů, používají se také do müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Extra panenský olivový olej značky ECOATO je lisovaný za studena z ručně sbíraných oliv vypěstovaných drobnými farmáři, členy sdružení COATO. Tento olej má zlatavou barvu a výraznou typickou chuť a vůni. Je vynikající na saláty a do pokrmů středomořské kuchyně. Můžeme na něm i krátce smažit (např.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Extra panenský olivový olej ze zelených oliv odrůdy Koroneiki, které jsou hned po sklizni omyty a šetrně lisovány. Lisování bezprostředně po sklizni je velmi důležité, čím delší doba uběhne mezi sklizní a lisováním, tím vyšší obsah nežádoucích volných mastných kyselin.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tyto malé zelené fazole jsou velmi oblíbené v čínské i indické kuchyni. Vařené fazole mungo používáme do hustých zeleninových polévek, do směsí se zeleninou či masem a jako základ vegetariánských karbanátků. Fazole mungo jsou však nejznámější ve své druhé podobě, jako klíčky.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tyto malé zelené fazole jsou velmi oblíbené v čínské i indické kuchyni. Vařené fazole mungo používáme do hustých zeleninových polévek, do směsí se zeleninou či masem a jako základ vegetariánských karbanátků. Fazole mungo jsou však nejznámější ve své druhé podobě, jako klíčky.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tento vysoce kvalitní, ručně česaný honeybush roste pouze ve Východním Kapsku podél oblasti Garden Route. Zpracování probíhá podobně jako u rooibosu, hned po sklizni dochází k fermentaci. Je často nazýván sesterským keřem rooibosu, avšak honeybush je divoce rostoucí keř.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Hrách je oblíbenou luštěninou především pro své všestranné použití. Můžeme ho použít jako zdravou přílohu, přidat do polévky, do pomazánek i salátů. Výborně chutná s rýží, quinoou či jáhlami. Příprava: Propláchnutý hrách namočíme přes noc (8 hodin) do studené vody.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Hrachový protein ze žlutého hrachu je přirozeným a chuťově neutrálním zdrojem bílkovin nejen pro vegani či sportovce. Vychutnat si ho můžeme ve smoothie, rostlinném mléku nebo v ovocných šťávách. Lze ho také jednoduše rozmíchat ve vodě. Protein je čistě přírodní, bez lepku, laktózy a sóji.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Jáhly jsou vlastně loupané proso seté a jsou úžasným všestranným pokrmem.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 6.11. - 7.11.