Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Instantní rýžovou kaši stačí zalít vroucím mlékem, vodou či rostlinným nápojem a dochutit dle vkusu. Neobsahuje lepek a je vhodná pro celiaky. Můžeme ji použít i jako základ bezlepkových krémů a desertů či k zahušťování bezlepkových pokrmů.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Ručně sbírané zelené olivy několik měsíců fermentují, a poté jsou naloženy do slaného nálevu složeného pouze z vody, soli, vinného octa a citrónové šťávy v bio kvalitě.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Biodegradabilní taška ze škrobu bez obsahu ropných derivátů, plně rozložitelná a vyrobená v Česku. S jednostranným reklamním potiskem. Baleno po čtyřiceti kusech.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Toto ghí je vyráběno z českého mléka. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v semínku.
můžete mít 5.6. - 6.6.
O něco silnější a stejně dlouhé jako špagety, tyto duté těstoviny jsou oblíbené u dětí i dospělých. Sdružení Alce Nero, italský výrobce těstovin značky RAPUNZEL, pěstuje samo veškerou špaldu a převážnou část tvrdé pšenice pro výrobu svých těstovin.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Pudinkový prášek s nezaměnitelnou vůní bobů tonka je jemný a krémový. Můžeme si ho připravit z bio kravského, kozího, sojového či rýžového mléka. Co jsou boby tonka někdy též nazývané tonka fazole? Jedná se o aromatická černá semena tropického stromu Silovoň obecný rostoucího v Jižní Americe.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Vanilkový pudinkový prášek, který neobsahuje barviva ani aromata, ale k ovonění pouze pravou Bourbon vanilku. Skvělý bio pudink připravíme z bio kravského, kozího, sojového či rýžového mléka. Chutné obměny dosáhneme přelitím porce málo sladkého pudinku javorovým sirupem. Co to je Bourbon vanilka?
můžete mít 5.6. - 6.6.
Jemná „mléčná“ čokoláda, která místo mléka obsahuje kokosové mléko a je tudíž vhodná i pro vegany. Je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tato zajímavá čokoláda obsahuje dvě vrstvy: na základu, který tvoří hořká nugátová čokoláda s pastou z lískových oříšků, je vstva jemné bílé čokolády s kousky rozpustné kávy. Čokoláda je slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje žádné náhražkové tuky, sójový lecitin ani žádný jiný emulgátor.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Classic YOGI TEA® – přesně tento nálev podával Yogi Bhajan svým studentům jógy. Síla, teplo, Indie… Tato jedinečná směs je kombinací tradičních ajurvédských koření – skořice, kardamomu, zázvoru, hřebíčku a černého pepře. Lahodný, kořeněný a báječný.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Křupavé tortilla chipsy Acapulco jsou vyrobeny z GMO-free kukuřice, protože GMO je v ekologickém zemědělství zakázáno. Smaženy nejsou na palmovém tuku, ale na slunečnicovém oleji lisovaném ze speciálního druhu slunečnice, který je vhodný ke smažení.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Křupavé tortilla chipsy Acapulco jsou vyrobeny z GMO-free kukuřice, protože GMO je v ekologickém zemědělství zakázáno. Smaženy nejsou na palmovém tuku, ale na slunečnicovém oleji lisovaném ze speciálního druhu slunečnice, který je vhodný ke smažení.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tyto stojánky jsou určeny pro vonné tyčinky z dílny ATELIER BLANCHE. OBSAH: 1 kus ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
můžete mít 5.6. - 6.6.
Kyphi je nejušlechtilejší vonná směs, jakou si můžeme představit. Poprvé byla namíchána již ve starověkém Egyptě, kde se kyphi pálilo při oslavách a svátcích. Je známých přes 50 druhů kyphi.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tato směs je určena pro milovníky velice sladkých vůní a pro milovníky myrrhy. Myrrha je klejopryskyřice získávaná z některých druhů myrrhovníků (commiphora), rostoucích v Africe a jihozápadní Asii.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Pryskyřice, která vytéká z poraněných míst na kmeni smrku ztepilého, má vynikající antiseptické účinky, příjemnou vůni a navíc ještě schopnost přeměnit nepříjemný pach tabáku ve snesitelné aroma.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tato vonná směs je nejoblíbenější směs Blanky Rokytové, zakladatelky ATELIER BLANCHE. Je určena nejen pro ty, jimž směs OLIBANUM připadá příliš ortodoxní a kadidlová. Dřevo smrku má oproti dřevěnému uhlí nízkou teplotu hoření a to je důvod, proč má olibanum jinou, mnohem jemnější vůni.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Skořicové vonné tyčinky mají typickou skořicovou sladkou vůni, která se v podobě velice jemného a nevtíravého aroma pomalu rozprostírá po celém bytě a vydrží v něm celý den. Tuto vlastnost získaly díky dlouhé době hoření (cca. 90 minut).
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tento mandlový nápoj (neboli tzv. mandlové mléko) je vyroben z bio mandlí bez přídavku sóji či obilnin a neobsahuje aromata. Přirozeně neobsahuje cholesterol, mléčné bílkoviny a laktózu. Má příjemnou lehce mandlovou chuť a vůni a nejlépe chutná vychlazené.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Dokonalá pěna! Milujete krémové macchiato nebo cappuccino? Staňte se na chvíli profesionálním baristou s bio ovesným nápojem BARISTA. 12% celozrnného bio ovsa a 2% bio sójových bobů z Evropské produkce vám zajistí dokonalou pěnu bez použití stabilizátorů. Tento ovesný nápoj (neboli tzv.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tento ovesný nápoj (neboli tzv. ovesné mléko) je vyroben z celého bio ovsa a neobsahuje aromata, cholesterol, mléčné bílkoviny a laktózu a obsahuje pouze 1,4 % tuku. Neobsahuje ani žádný přidaný cukr ani jiné sladidlo.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Arašídy nabízíme v té nejpřirozenější formě – nepražené, nesolené a v biokvalitě. Burské oříšky nejsou ve skutečnosti ořechy, ale luštěnina. Mají však podobné množství a složení tuků jako oříšky, což znamená vysoký obsah nenasycených mastných kyselin.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Arašídy nabízíme v té nejpřirozenější formě – nepražené, nesolené a v biokvalitě. Burské oříšky nejsou ve skutečnosti ořechy, ale luštěnina. Mají však podobné množství a složení tuků jako oříšky, což znamená vysoký obsah nenasycených mastných kyselin.
můžete mít 5.6. - 6.6.