Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Luxusní vločky ve tvaru pyramidy z prvotřídní mořské soli sklizené v salinách Messolonghi – přirozeném prostředí divokého života v západním Řecku. Tato sůl ve tvaru malých krystalků jsou s přídavkem přírodní citronové kůry, které spojují dokonale vyváženo..
můžete mít 10.6. - 11.6.
Luxusní vločky ve tvaru pyramidy z prvotřídní mořské soli sklizené v salinách Messolonghi – přirozeném prostředí divokého života v západním Řecku. Lze použít jako dochucovadlo nebo na závěr vaření.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Luxusní vločky ve tvaru pyramidy z prvotřídní mořské soli sklizené v salinách Messolonghi – přirozeném prostředí divokého života v západním Řecku. Všechno přírodní, BEZ přidaných umělých kouřových dochucovadel, pouze přírodní uzení za studena.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa a salátu
můžete mít 10.6. - 11.6.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa a salátu
můžete mít 10.6. - 11.6.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa a salátu
můžete mít 10.6. - 11.6.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa a salátu
můžete mít 10.6. - 11.6.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa a salátu
můžete mít 10.6. - 11.6.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Nejlepší balzamický ocet Modena PGI a nejchutnější ovoce vytvářejí tuto inovativní řadu Creme. Spolu s klasickým aroma balsamiků si nyní můžete užít malin, pomerančů, fíků, lesních plodů. Ideální pro zdobení čerstvého ovoce, zmrzliny, ale také masa.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Gressinade – křupavé tyčinky a lilkový kaviár. Kaviár z lilku, známý v celé středomořské pánvi, si stále získává na popularitě ve Francii i v zahraničí. Tento recept založený na grilovaném lilku smíchaném s dužinou černých oliv odhalí všechny své chutě díky jemnému vaření.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Gressinade – křupavé tyčinky a lahůdka ze sušených rajčat letní příchutě. Sušená rajčata zůstávají hvězdným produktem jako aperitiv v létě. V této lahůdce ochucené olivovým olejem a rozmarýnem je svěží a pikantní chuť drcených rajčat zjemněna mozzarellou pro krémový a ultra-gurmánský výsledek.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Gressinade – křupavé tyčinky a tapenáda z černých oliv provensálskou přestávku. Je těžké si nechat ujít lahodnou tapenádu s černými olivami od Meditea! Základní recept s olivami, kapary a ančovičkami. Zavřete oči, namáčejte a vychutnejte si svou tyčinku za zpěvu cikád!
můžete mít 10.6. - 11.6.
Vychutnejte si mentolovou chuť dubového medu Martine.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Dopřejte si dřevitou chuť jedlového Martine medu, který čerpá svou sílu přímo z hor
můžete mít 10.6. - 11.6.
Med Martine – kaštanový je lahodný na pečivu a dokonale doplňuje maso a sýr.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Díky své tekuté struktuře je med Martine – akáciový ideální přísadou do vašich pokrmů a nápojů
můžete mít 10.6. - 11.6.
Pokud chcete zažít opravdové potěšení z křupavého toastu, potřete si jej rozmarýnovým medem Martine. Použijte jej jako náhražku cukru v bylinkovém čaji a vaše snídaně, či svačina se stane opravdovým zážitkem. Tento jarní med se sklízí v oblasti Provence..
můžete mít 10.6. - 11.6.
Souzněním elegance a sofistikovanosti doplňuje Martine – med z bílého vřesu ta nejlepší jídla.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Úžasná zrnková káva z Dominikánské republiky s vůní a chutí jemných kávových zrn a vůní pražených kakaových bobů.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Lahodné čatní se sladkostí od zralého balzamického octu z Modeny a karamelizovaných sladkých cibulek.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Sladké ovocné čatní z fíků a hedvábných kousků jablek Bramley.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Intenzivní jemná chuť sušených na slunci rajčat s nádechem kořenitosti a síly prémiové francouzské vodky.
můžete mít 10.6. - 11.6.
Sladké, ovocné chutney s nádechem londýnského suchého ginu. Toto čatní má lehký nádech zázvoru. Můžete ho podávat k cheddaru, k uzeninám nebo použít jako přísadu do vašich receptů.
můžete mít 10.6. - 11.6.