Einhell akumulátorová sekačka GE-CM 33 Li Kit 3413140

Einhell akumulátorová sekačka GE-CM 33 Li Kit 3413140

Aku travní sekačka Einhell GE-CM 33 Li Kit s 2× aku Li-ion 18 V/2000 mAh se šířkou záběru 33 cm a objemem koše 30 l. Celý popis
5 990 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1012619

Recenze (0)

Ernest L.
5.7.2020
Ověřený nákup
po nabití baterie slabé využitie, budem reklamovať daný produkt
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.7.2020
Ověřený nákup
Prečítal som si veľa protichodných recenzií ohľadne výdrže batérie, ale nakoniec som sa rozhodol kúpiť a tak pridávam svoj postreh z praxe. Mám 70m2 trávnika na rovinatej ploche. Zastrihávam/ skracujem 1-2 za týždeň vždy na 55mm. Trvá mi to 10-12 minút a ostane mi vždy minimálne polovica batérie. Takže keby som mal ísť do úplného vybitia (čo sa neodporúča) tak výdrž batérie odhadujem na cca 150m2 a 25min. Kosačka je ľahučká a dá sa s ňou veľmi dobre manévrovať. Pri takomto skracovaní to zvládnem celé na jedno vysypanie 30l koša, s ktorým sa dobre manipuluje. Celkovo som spokojný. Účel bol kúpiť kosačku, s ktorou aj po rokoch dokážem pokosiť na jedno nabitie spomínaný trávnik. Verím, že keď sa budem o akumulátory starať, tak to kosačka zvládne. Za tie peniaze dobrý nákup.
dostatočná výdrž batérie
ľahká a skladná
vôbec nie je hlučná
rýchle a jednoduché nastavenie výšky kosenia
penová rukoväť sa asi časom prederie. Vyriešim potom prelepením gripom
atraktívna červená farba na obrázkoch eshopu a aj na krabici úplne nekorešponduje s klasickou červenou farbou kosačky- pôsobí to trochu lajnešie
Oto P.
29.6.2020
Ověřený nákup
Dobre len baterky slabé. Treba dokúpiť výkonnejšie. Ale ináč spokojnosť.
Ľuboslava Č.
1.6.2020
Ověřený nákup
Splnila očakávania.baterky sa používajú súčasne.doba nabíjania cca 2.5h. pokosila som na jedno nabitie dokopy odhadom 200m2 a to nie je rovina všade plus prekážky.lahka do ruky.sikovny kôš na jednoduche vkladanie.velmi pohodlné nastavenie výšky kosenia.to čo som kosila predtým elektrickou kosačkou cca 1hodinu som teraz zvládla za 15 min.ziadne prekladanie kabla, netreba na nič dávať pozor.
Ľahká manipulácia, pomer cena výkon, kvalitné spracovanie, rýchlosť kosenia
Dobre tvarovaný spodok kosačky bez zbytočných zákutí.dobre sa cisti
Niekto by ocenil baterku s väčšou výdržou.treba zvážiť či nepotrebujete väčší výkon, resp. Aspoň baterky s väčšou vydrzou
Robilo mi starosti zavesenie zadných koliesok.napaja sa to cez kúsok plastu.ale vyzerá odolné.koniec koncov nejdem s tým jazdiť rally👍
RENATA B.
28.5.2020
Ověřený nákup
Skvělá sekačka na anglický trávník.
Olga Ř.
19.5.2020
Ověřený nákup
Se sekačkou EINHELL Aku jsem moc spokojená, splnila moje očekávání.
Jaroslav S.
19.5.2020
Ověřený nákup
Dobrá cena.
Gabriela M.
14.5.2020
Ověřený nákup
super :) lahko som zložila dobre sa s tym kosí len treba 2x nabijat pocas kosenia ak mate vačšiu plochu ale inak TOP
Jaroslav B.
11.3.2020
Ověřený nákup
Som spokojný, je ľahká, kosi výborne. Výhoda je že batérie sa dajú použiť do iných prístrojov.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.11.2019
Heureka recenze
vydrží vydrží dlouho sekat
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.7.2017
Ověřený nákup
Doporučuji jako druhou, doplňkovou lehkou sekačku, spíše jako hračku, pro vysekávání okolo stromků a velmi malé plochy. Výborný design, malá hmotnost - dobře se skladuje a přenáší. Plný koš hravě unese i senior v pokročilém věku. Nevýhoda je, že změřená plocha výdrže baterií je při střední výšce nastavení sekání po rovince cca 80 m2. Nemůžete hned dobíjet, ale tak po 1 hodině, kdy ochladnou baterie. Dobití pak trvá 2,5 hodiny. Tkž. i s ochlazením 3,5 hod. První sekačku jsem vrátil a pořídil stejnou druhou, protože jedna z nabíječek nefungovala. Přesto nelituji, protože je sekačka zábavná a nemusím pracovat s benzínem ani tahat kabely. Výhledově až se sníží cena baterií pořídím si náhradní. Doporučuji kombinovat s aku pilou protože baterky 2 Ah 2 ks ze sekačky se hodí a utáhnou i pilu.
Zdeněk B.
17.6.2017
Ověřený nákup
Po prvním sečení jedna baterie vadná a tím je sekačka neprovozuschopná.Pro reklamaci složitý postup/balení,dovoz na poštu../.Tím pádem sekačka na ozdobu a zabírání místa.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.6.2017
Ověřený nákup
Sekačka v tomto složení vůbec neposeče dané metry čtverečné (až 200m2). Sotva stačí na 50m2. Baterie jsou hned vybité. Po konzultaci s Einhell technikem je to dáno nejnižší kapacitou baterií, se kterou to Mall.cz prodává 18V /2.0, aby se dostali na nízkou cenu. Takže pokud tuto sekačku opravdu chcete koupit, doporučuju rovnou koupit silnější baterie, pozor potřebujete 2ks!! Jinak vůbec nedoporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.5.2017
Ověřený nákup
Sekačka splnila moje očekávání, je lehká, snadno se s ní manipuluje. Jediný nedostatek, který mi trochu vadí, že se musí baterie dost často nabíjet. Myslela jsem, že na jedno nabití poseču větší plochu. Naštěstí jsou baterie v poměrně krátké době znovu nabité.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.5.2017
Ověřený nákup
Je to tiché a seká to, nic víc jsem od toho nechtěl. Sestavení i obsluha jednoduchá, na můj malý plácek akorát. Jen nevím, co tu povídáte o okamžité slevě 900,- Kč. Nic takového jsem neměl.