Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 448577

NEXTIME Aaltje 12,5 cm

NEXTIME Aaltje 12,5 cm

I budík může mít své kouzlo a Nextime Aaltje je toho jistě příkladem. Je vyroben z odolného kovu a skla. Dobře viditelné číslice spolu s kontrastními dekorativními ručičkami mu dodávají na eleganci. Zmáčknete-li přední sklíčko, číselník se rozsvítí. Celý popis
Produkt se již neprodává
990 Kč
Zboží od: MALL
990 Kč

Popis

  • Baterie: AALR6 1,5 V (není součástí).

Budíky dnes již nejsou tolik populární, jako byly dříve ...... Nextime vám ale nabízí designově inovované a zmodernizované budíky, které se budou skvěle vyjímat na nočním stolku ve vaší ložnici a samozřejmě vám také zajistí včasné vzbuzení.

Nextime: je holandská designová společnost specializující se především na hodiny, založená v roce 1970. Má 40 let zkušenosti co se týká navrhování a výroby hodin a obchoduje s více než 50 zeměmi po celém světě. Návrháři NeXtime vytvořili celou řadu hodin, které jsou jedinečné a inspirativní a nabízí inovativní témata od tradičních až po současnost, aby splňovaly potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků. V posledních letech NeXtime zaujal vynikající celosvětové výsledky. Zaměřuje se na zákazníka, snaží se nabídnout atraktivní vzhled a klade důraz na eleganci, jednoduchost a nadčasovost.

NeXtime má pobočky ve Francii, Velké Británii, Španělsku, Německu, Nizozemí, USA a Hong Kongu.