Leifheit Vysavač na okna Aquanta Click s automatickou vysávací funkcí

Leifheit Vysavač na okna Aquanta Click s automatickou vysávací funkcí

Čistič oken Window Cleaner od značky Leifheit je praktickým pomocníkem při čištění nejen klasických a střešních oken, ale také sprchových koutů, dlaždic a zrcadel. Vysává přebytečnou vodu a zároveň leští lesklý povrch. Celý popis
Od prodejce MALL
999 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
889 Kč

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1469432

Recenze (0)

Radek M.
22.2.2021
Ověřený nákup
Objednal jsem, přišlo a funguje 😀
Marie P.
17.12.2020
Ověřený nákup
jsem spokojená
František M.
17.12.2021
Ověřený nákup
šikovný a lehký do ruky , pro menší byt nebo dům dostačující
Magdalena M.
14.12.2021
Ověřený nákup
Perfektní
Ivana M.
29.11.2021
Ověřený nákup
Spokojenost
Gabriela P.
29.11.2021
Ověřený nákup
Výborná věcička. Urychlí práci, když máte v domě více oken. Určitě všem doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.11.2021
Ověřený nákup
S produktom som veľmi spokojná.Dlho som váhala a zvažovala aj iné značky.Leifheit som si vybrala kvôli tomu,že majú klik systém a mala som k tomu rúčku s iného produktu .Takže aquanta click nasadím a nemusím sa stavať na stoličku.A možem naozaj povedať,že nikdy som nemala tak čisté zrkadlá,aj ked som sa snažila čistiť ich roznymi sposobmi.okná tak isto.Možno uplna na spodu ostava trolinku vody,ale to je nič.Takže za mna veľká spokojnosť a produkt by som určite odporúčala
Lenka L.
24.11.2021
Ověřený nákup
Super pomocník.
Hana K.
17.10.2021
Ověřený nákup
Velká spokojenost.
Roman T.
16.10.2021
Ověřený nákup
Vysavac je dobry,jen v popisu uvadeji ze je automaticky-pri kontaktu s oknem zapne vysavani. To se opravdu nedeje a je to lez. Klasicky je tam tlacitko zapnout/vypnout....
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.10.2021
Heureka recenze
Čistá práce
Václav K.
28.9.2021
Ověřený nákup
Měl jsem podobný se spínačem na držadle. Po pěti letech jsem měnil nabíjecí baterii, která se nechá dokoupit a po sedmi letech přestal fungovat, proto jsem koupil nový. Ten zatím funguje bezvadně, ale k nabíjecí baterii není žádný přístup. Zřejmě tak dlouho nevydrží.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.9.2021
Heureka recenze
kvalitní produkt nízká cena (výprodej)
asi si zákazník nemůže vyměnit sám nabíjecí baterii, která se prodává, není přístupná šachta pro její uložení.
Terézia M.
4.9.2021
Ověřený nákup
max. spokojnosť s výrobkom :) a rýchle dodanie :)
Martina S.
21.8.2021
Ověřený nákup
Super pomocník, můžu doporučit.