Weleda Měsíčková kojenecká koupel 200ml

Weleda Měsíčková kojenecká koupel 200ml

Akce
DÁREK k nákupu: Elektronické předplatné časopisu Maminka na půl roku zdarma pro všechny členy klubu Pro děti, více informací naleznete ZDE
Měsíčková kojenecká koupel s výtažkem z měsíčku ve 100% BIO kvalitě. Má zklidňující, hojivé a protizánětlivé účinky. Koupelová přísada má šetrné čistící a jemné pěsticí účinky, je jemná a nepěnivá. Sezamový olej z kontrolovaného ekologického zemědělství a čistý mandlový olej chrání pokožku před vysušením, dodávají jí tuk, který ztrácí pokožka působením vody. Pokožka zůstává po koupeli jemná a hebká.
Celý popis
Od prodejce MALL
299 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
249 Kč
-16%
Platí do 30.1.2022 nebo do vyprodání

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 506391

Recenze (0)

Petra P.
1.9.2021
Ověřený nákup
Krásně voní a dětskou kůži promastí.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.5.2021
Ověřený nákup
Krásně voní
Bronislava H.
29.3.2021
Ověřený nákup
Fantázia, od kedy sa nám narodilo mimi hľadali sme bylinkový kúpeľ pre novorodencov, na ukľudnenie a spánok, absolútne odporúčam perfektná je cela kozmetika weleda 🙏💪
Jana C.
28.1.2021
Ověřený nákup
.
Katerina K.
30.11.2020
Ověřený nákup
Tahle koupel je balzám pro tělo, nádherně voní a miminko po ní vždycky krásně usne a je celé heboučké. Jediný co bych vytkla je vyšší cena tohohle produktu protože pokud koupete každý den, tak extra dlouho nevydrží ale zase stojí za to.
Jana A.
23.9.2020
Ověřený nákup
Super
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.9.2020
Ověřený nákup
Používáme od narození s maximální spokojeností. Moc příjemná koupel pro miminko, ošetřuje pokožku, jemná vůně. Balení vydrží hodně dlouho (na koupele ve vaničce).
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.8.2020
Ověřený nákup
Nakupuji opakovane pro naseho synka, pouzivam od jeho narozeni.
Ondřej H.
25.5.2020
Ověřený nákup
Vůně
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.5.2020
Heureka recenze
vůně
Martina K.
29.4.2020
Ověřený nákup
Stačí par kapek a miminko má hezky vláčnou pokožku. Nemusí se po koupeli už mazat. Byl pro kamarádku. Používala jsem i na svého syna.
Miška Č.
20.4.2020
Ověřený nákup
Len odporucam
Marek Š.
14.4.2020
Ověřený nákup
Voní hezky, ale musí se hned rozmíchat, jinak se srazí.
Petra K.
21.3.2020
Ověřený nákup
Vonava emulzia do kupela.
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.11.2020
Heureka recenze
Krásná vuně Přírodní produkt
Cena