Imetec Univerzální dečka Relaxy

Imetec Univerzální dečka Relaxy

Univerzální dečka Relax o velikosti 40 × 35 cm vás skvěle prohřeje ve studených sychravých dnech. Okamžitý ohřev a 5 nastavitelných teplot poskytují nejvyšší komfort během užívání. Díky inovativní technologii Intellisense je zajištěna konstantní teplota s ohledem na změnu okolní teploty. Lze prát v pračce. Celý popis
Od prodejce MALL
999 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
768 Kč
-23%

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 537517

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
30.11.2021
Heureka recenze
Spolehlivá, lehce ovladatelná,používáme ji už pár let.Druhou jsme koupili tetě a všichni říkali , že to byl nejlepší dárek a pořád si ji od ní půjčovali,takže letos dečku dostanou další příbuzní.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.8.2021
Ověřený nákup
Plní bez problemu svůj účel
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.2.2016
Ověřený nákup
Vyrobok prijemny na dotyk aj prakticky, akurat prikon je cca 100W
Antonín P.
2.6.2015
Ověřený nákup
Měla by hřát víc.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.1.2015
Ověřený nákup
Výrobek splnil všechna moje očekávání
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.11.2014
Ověřený nákup
Praktický výrobek s příjemným povrchem, stupně regulace téměř nerozeznatelné, vadí umístění konektoru přímo na dečce
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.11.2014
Ověřený nákup
Nahřívá se rychle, je ohebná, takže jde dobře přizpůsobit tělu (např. kolem stehna, či kolena). Používám ji na záda. Možná jsem mohl vzít trošku větší rozměr, ale takto je zase víc skladná. Jediná výtka je, že i když se dá kabel odpojit, nemá to moc smysl, protože bez napájení dost rychle chladne. Jinak velká spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.4.2014
Ověřený nákup
Jako vždy jsem zakoupil co jsem chtěl.Zatím jsem měl pouze jednu reklamaci,která byla vyřízena k mé spokojenosti.V.A.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.3.2014
Ověřený nákup
Splnila očekávání.
RŮŽENA Č.
22.2.2014
Ověřený nákup
S výrobkem jsem velmi spokojená .
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.12.2013
Ověřený nákup
Splňuje všechna očekávání
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.11.2013
Ověřený nákup
S deckou som maximalne spokojna, rychlo sa nahreje, ovladanie super, material prijemny, moznost prat v pracke. Rozhodovala som sa na zaklade recenzii, ktore boli pozitivne, mozem iba potvrdit, ze je to vydareny produkt.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.10.2013
Ověřený nákup
Dečka hřeje krásně, akorát spotřeba je max. 30W oproti zde uváděným 15W.
Tomáš S.
3.9.2013
Ověřený nákup
Skvěle hřeje, jsem opravdu spokojen!
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.4.2013
Ověřený nákup
Při srovnání s ostatními modely, které jsem v průběhu několika let vyzkoušel, je tento model zdaleka nejpovednější. Příjemný materiál, kvalitní a pružný příívodní kabel, konektor který nevypadává, nízká spotřeba, možnost praní v pračce atd. Doporučuji všem nemocným i zdravým zákazníkům, nikdy nevíte, kdy se bude na bolavá záda něco podobného hodit.