Ibili Silikonová forma na dort vlnitá 28cm

Ibili Silikonová forma na dort vlnitá 28cm

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Není nic pohodlnějšího, než příprava vlnitého koláče za pomoci praktické silikonové formy. Produkt o průměru 28cm. Celý popis
395 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.

Skladem u partnera 5+ kusů

18.6.2021 - 21.6.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Zboží partnera Vše na vaření

Prodej zastřešuje MALL.CZ včetně případné reklamace či vrácení zboží.
Partner odesílá zboží v samostatné zásilce.
Partner určuje způsoby a ceny doručení.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 100015500136

Popis

Snažte se připravit koláče těch nejlepších podob a využijte k tomu moderní a praktický nástroj. Je jím silikonová forma na koláč, která je schopna odolávat teplotám od –60C° do 230C° a proto nachází uplatnění nejenom v mrazničce, ale také v kdejaké troubě. Formu můžete omývat v myčce na nádobí.

Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:

Každý z nás má v oblibě nějaký materiál, který preferuje ve své kuchyni. Pokud je to silikon, tak v dnešní době je v nabídce spousta druhů forem k různým účelům a to i v různých barvách. Tato koláčová forma má velice hezkou a příjemnou tmavě modrou barvu, vevnitř je lesklá a na povrchu matná. Je vyrobena ze 100% silikonu o průměru 28 cm a snáší teploty od –60°C až do +230°C.  Lze ji použít jak do elektrické, tak i plynové nebo mikrovlnné trouby. Lze ji vkládat i do mrazničky a omývat v myčce nádobí. Jen se musí dávat pozor na přímý oheň třeba u plynových sporáků, neodkládat ji na rozpálenou plotýnku elektrického sporáku a vyvarovat se používání nožů a jiných ostrých předmětů při krájení koláčů, které bychom ponechali ve formě. K těmto účelům dobře poslouží nůž plastový nebo příborový.
Tato forma se hodí na pečení všech druhů koláčů z různých těst a dá se použít nejen na sladké koláče, ale i na slané. Pokud použijeme těsto křehké nebo linecké, není ji třeba vymazávat. Pokud jiné, tak se forma lehce vymaže tukem, třeba jen olejem a rovněž se lehce vysype hrubou moukou. U kynutého těsta se vysypávat moukou nemusí. Pokud se použije nějaké řidší těsto, třeba i s řidší náplní, tak je dobré formu umístit na plech a koláč upéct na tomto plechu. Případně ji lze umístit na rošt z trouby a do trouby přenést na něm. Po upečení se nechají koláče důkladně vychladnout a pak se dají docela lehce z formy vyjmout. To je výhoda silikonových forem oproti jiným, že se moučníky z nich jakoby „vyloupnou“ a to bez poškození.

Ve formě se peče velice dobře a stejnoměrně. Upekla jsem několik různých koláčů a vždy s dobrým výsledkem. Forma se taktéž lehce udržuje a pokud má někdo tento materiál rád, tak tuto formu ve své kuchyni určitě využije. M.F.