SHELMA bezobilné granule s čerstvým lososem a superpotravinami 8 kg

SHELMA bezobilné granule s čerstvým lososem a superpotravinami 8 kg

Využijte dopravu zdarma na 3 měsíce a slevu 10 % na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma.
Kompletní krmivo disponuje superpotravinami, který mi jsou spirulina, rakytník a bylinky, které zlepšují přirozenou obranyschopnost. SHELMA bezobilné granule s čerstvým lososem a superpotravinami 8 kg je vhodné pro dospělé kastrované a sterilizované kočky.
Celý popis
Od prodejce MALL
899 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
112,38 Kč/kg

Skladem 5+ kusů

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2722417

Recenze (0)

Renáta M.
30.4.2021
Ověřený nákup
Kočičkam moc chutnají a hlavně jsou bez přidaných obilnin po kterých zbytečně přibývají na váze. :-)
Vít B.
4.1.2022
Ověřený nákup
Dobrá cena, rychlé dodání.
Aneta M.
16.12.2021
Ověřený nákup
Holky se po nich můžou utlouct, hlavně po těch s lososem, snad z nich nebudou brzo kuličky :D
Jan K.
12.12.2021
Ověřený nákup
Kočky se po těchto granulích můžou utlouct.
Aleš H.
30.11.2021
Ověřený nákup
Kvalitní krmivo osvědčené
Peter S.
15.10.2021
Ověřený nákup
Ani moj pes neodmietne tieto granule.Prvy krat pre macku su velmi dobre.Az dlhodobim konzumovanim je mozno zistit u nej prejavy asi na srsti.Rychlo sa minaju uvidim preco.
Ověřený tester
11.10.2021
Testuj.to recenze
Rozhodně se řadí mezi ty lepší kapsičky ze supermarketu. Oceňuji přidanou spirulinu a přijatelnou cenu. Pouze je dost intenzivní rybí aroma ale to lze předpokládat. Kočce kapsička chutná.
složení
spirulina
cena
zápach
Ověřený tester
10.10.2021
Testuj.to recenze
Za mě veliká pochvala za složení a snahu vylepšit sortiment v supermarketech. Velikost kapsičky je dostatečná, obsah kapsičky je v omáčce, která je voňavá. Bohužel mým kočičkám žádná příchuť kapsičky Shelma nechutná.
složení
kočkám kapsičky nechutnaly
Ověřený tester
9.10.2021
Testuj.to recenze
Shelma kapsičky Dušené filetky s lososem a spirulinou v omáčce je zajímavá příchuť, která našemu kocourkovi moc chutná a ještě mu zvýší imunitu Kapsička má krásný design, hezky voní, konzistence je tak tak akorát. Určitě budu kapsičky Shelma kupovat kocourkovi, když vidím, jak se na ně těší.
Kocourkovi moc chutná
Hezky voní
Velká spokojenost
Nevím o ničem
Ověřený tester
8.10.2021
Testuj.to recenze
Kapsičky Shelma byly pro nás úplnou novinkou, ale mé kočce velice chutnají. Máme doma dvě různé příchutě a obě má kočka slupla vždy jako malinu. Rozhodně u nakupování těchto kapsiček zůstaneme.
Chuť
Složení
Balení, porce
Cena
Ověřený tester
7.10.2021
Testuj.to recenze
Tato kapsička je sice menšího objemu, ale o to většího chuťového potěšení pro vašeho mazlíčka. Určitě vám poděkuje za velký podíl ryby, který tato kapsička obsahuje. Celkově má zajímavé složení. Obsahuje Spirulinu (řasu), která zvyšuje imunitu vašeho mazlíka a taurin, který se postará o výborný zrak vaší šelmy až do pozdního věku
Dá se koupit i po více kusech ve zvýhodněném balení po 24 kusech
Obsahuje Spirulinu
Vhodná i pro kastrované kočky
85 g balení (1 kapsička)
Ověřený tester
6.10.2021
Testuj.to recenze
Kapsičky od Shelmy jsou se svým složením jedny z nejlepších, na které jsem narazila. Losos se spirulinou ocení jak naše kočka, tak i já, protože mám radost z toho, jak kvalitní jídlo můžu naší kočce dát. Děkujeme Shelmo
složení
spirulina
vůně
zdravá strava
nic
Ověřený tester
5.10.2021
Testuj.to recenze
Filetky chutnaly. Balení akorát. Větší by bylo už moc. Vůně příjemná. Některé kapsičky smrdí. Konzistence taky dobrá. Úplně vyhovují. Nezbylo nic. Neokoraly. Design obalu je hezký. Příchuť velmi zajímavá.
Dobrý balení
Dobrá chuť
Cena
Ověřený tester
5.10.2021
Testuj.to recenze
Shelma kapsičky Dušené filetky s lososem a spirulinou v omáčce je lahodná, šťavnatá, kousky akorát, pěkně voní. Kočka jí sní během chvilky. Barva dobrý, velikost by mohla být i větší.
šťavnatost
Ověřený tester
5.10.2021
Testuj.to recenze
Kapsicky shelma jsou naprosto perfektni. Moje maminka má také kocku bohužel uz starší a musim rict kdy já ji dala na vyzkoušení kapsicku. Kočka neskutecne ožila. Mamka nakoupila jich více a velice prospívá
Vůně
Obal