Tefal kontaktní gril GC451B12 SuperGrill UC 700

Tefal kontaktní gril GC451B12 SuperGrill UC 700

Vánoce s Tefalem: Získejte vánoční dárek k nákupu vybraných produktů Tefal! (po registraci u výrobce, platí do 24. 12. 2021)!
AKCE: Napiš recenzi k vybraným produktům a získej dárek! (platí do 31. 12. 2021)!
GC451B12 SuperGrill UC 700 je víceúčelový gril se 4 pozicemi termostatu. Digitální časovač pro nastavení Vašeho osvědčeného času grilování. Díky časovači se nemusíte rušit od skvělých okamžiků s přáteli během grilování – časovač Vám hlídá nastavený čas! Připraví všechny typy pokrmů, pro všechny příležitosti: gril v kuchyni, barbecue na stole. Díky super grilovacímu výkonu připravíte šťavnaté a chutné maso a vychutnáte si každé sousto.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
4 399 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
2 619 Kč
-40%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 944205

Recenze (0)

Marek M.
17.12.2019
Ověřený nákup
K vyrobku nic nemam, bohuzel mall.cz mi prodal rozbalene zbozi jako nove, zitra ho vracim a objednavam u konkurence. Mily mall.cz, kdybych chtel koupit rozbalene zbozi, objednam si rozbalene zbozi - tohle je proste podvod.
Petra K.
30.1.2021
Ověřený nákup
Super gril za dobrou cenu , maso je hotové i dříve než píšou . Krečmerová
Ladislav V.
5.1.2021
Ověřený nákup
Super gril, lehký, velká grilovací plocha.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.12.2020
Heureka recenze
Super gril
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.12.2020
Heureka recenze
Snadný manuál, jednoduchá obsluha
při pečení trocha kouře, ale to je normální při grilování masa. cena
Šárka K.
27.8.2020
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost, splnil očekávání
Alena M.
25.8.2020
Ověřený nákup
Nezabírá moc místa jednoduchá manipulace a nenáročná údržba.
Šárka Č.
29.6.2020
Ověřený nákup
Je super👍
Pavel S.
20.6.2020
Ověřený nákup
Jo jídlo je z toho grilu moc dobré .
Tereza B.
12.6.2020
Ověřený nákup
Výborný a rychlý pomocník v kuchyni, vyhovuje, spokojenost velká
Michaela Č.
11.6.2020
Ověřený nákup
Gril mám krátce, ale zatím spokojenost. Jen musím vychytat správný čas, kdy nebude maso vysušené..
David M.
9.6.2020
Ověřený nákup
Super. Jsme spokojeni
Iva Š.
9.6.2020
Ověřený nákup
Používám stále. Je to super pomocník.
Peter A.
6.6.2020
Ověřený nákup
Obecně jsem spokojen, proti modelu, co jsem měl předtím (taky Tefal, ale levnější) má jednak vypínač, takže nemusím vytahovat ze zásuvky a je pořád u varné desky připraven, dále díky samosatné kontrolce vím, že je nahřátý na nstavený stupeň a má odpadní nádobu. Problém trošku je, že odpadní nádoba je krátká, takže, pokud otevřete gril a necháte vrchní část pootevřenou, tak olej a tuk stéká z vrchní ploténky pod gril. Dobré zase je, že nádobka je řešena jako šuplík a je pevně usazena (chtěl jsem Optigrill, ale ten ji má jenom v nějakém úchytu a při přenášení to bylo takové "rizikové"). Taky mi přijde, že proti předešlému modelu se mi hůře trefuje do úchytů vrchní ploténka na své místo potom, co ji umyju, ale to chce asi jenom cvik.
Ivana H.
20.5.2020
Ověřený nákup
spokojena, funguje bez problémů, jediné, co bych uvítala, by byla nějaká brožurka se základními recepty spolu s návodem