Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Pochoutka ze sušených rajčat ochucený a vázaný mozzarellou, působení tohoto sýra přináší požadovanou krémovost a snižuje kyselost rajčat. Lze jíst na toastu. Nahrazuje přidání rajčat nebo koncentrátu.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Špičkový malinový džem se 45% malin. Ideální na pečení, do knedlíků, na rohlíček i do jogurtů. Vyrobeno na Moravě. Bez alergenů, bez umělých barviv a sladidel. Ověřeno stovkami českých hospodyněk, pekařek a cukrářek. Vysoká kvalita v ekonomickém balení. Trvanlivost 12 měsíců.
můžete mít 24.6. - 26.6.
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Dijonská hořčice je v nostalgickém kameninovém hrnci, který zaručuje optimální konzervaci a zachování charakteristické ostrosti. Je vhodná pro dopečení pokrmů a ke smažení. Hodí se také na grilované maso, vinaigretty nebo ke klobáse.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru
můžete mít 18.6. - 19.6.
Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Hrubozrnná hořčice je velmi vhodná do kuchyně. Můžete s ní marinovat a ochucovat omáčky. Pěkná keramická nádoba se dobře hodí i na jídelní stůl.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Tato dijonská hořčice oplývá klasickými provensálskými příchutěmi. Červené papriky, česnek, panenský olivový olej a provensálské bylinky dodávají této hořčici jasnou a letní chuť. Hořčice doplňuje kuře, ryby a čerstvou zeleninu například na křupavé bagetě
můžete mít 18.6. - 19.6.
Tato dijonská hořčice oplývá klasickými provensálskými příchutěmi. Červené papriky, česnek, panenský olivový olej a provensálské bylinky dodávají této hořčici jasnou a letní chuť. Hořčice doplňuje kuře, ryby a čerstvou zeleninu například na křupavé bagetě..
můžete mít 18.6. - 19.6.
Dopřejte svým chuťovým buňkám autentickou bazalkovou dijonskou hořčici. Tento úžasný a ohromující vylepšovač jídel, vyrobený z nejlepších surovin, se stane nedílnou součástí vaší kuchyně. Tato mimořádně lahodná chuť koření, oceněná pro svou štiplavou, sil..
můžete mít 18.6. - 19.6.