Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Diavolicchio je nejpálivější odrůda chilli papriček typická pro Itálii. Má průměrnou pálivost kolem 80.000 až 100.000 SHU.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Lilek v oleji Lilky v oleji jsou jednou ze zavařenin, které italské babičky připravovaly v létě jako předkrm či přílohu nebo si je vychutnávaly s krajíčky chleba v chladnějším období. Ideální jako předkrm nebo příloha, vynikající jako obloha do sendvičů, obložených chlebíčků a talířů. Složení: L
můžete mít 24.5. - 27.5.
Pikantní houbová směs Pikantní houbová směs lze definovat jako explozi chutí, protože se připravuje z vybraných místních hub, nakrájených na kousky, ochucených olejem, kořením a chilli papričkami. Jedinečná a neodolatelná houbová směs vhodná na kanapky, crostini, bruschetty. Používá se i j
můžete mít 24.5. - 27.5.
Aveiro Tuňák v rostlinném oleji 120 g Portugalský tuňák pruhovaný v rostlinném oleji. Žádná průmyslová výroba, ale ručně zpracovávané a to již od roku 1928. Maso, stejně jako u všech našich tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného.
můžete mít 27.5.
Aveiro Tuňák ve vlastní šťávě 120 g Tuňák ve vlastní šťávě portugalského původu, který doplní kvalitní bílkoviny, chutná skvěle a je lehce stravitelný Tuňák ve vlastní šťávě od portugalské rodinné firmy Aveiro, která si zakládá nejen na vynikající chuti masa, ale i na snižování podílu rtuti v rybá…
můžete mít 27.5.
Libové filety ze 100% italského divočáka s kořením, naložené v oleji a obohacené o vzácný letní lanýž. Ideální jako předkrm nebo do salátů.
můžete mít 23.5. - 24.5.
Výběr těch nejlepších meruněk, ručně krájené a naložené do sirupu. Svěží, sladké a lahodné.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepšího kandovaného ovoce podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepších kandovaných hrušek podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepších kandovaných fíků podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepších kandovaných třešní podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 24.5. - 27.5.
Sladká pikantní Mostarda vyrobena rukodílným způsobem pouze z hořčice, cukru a nejlepších kandovaných mandarinek podle staré tradice z oblasti Cremona. Vynikající k vařeným masovým směsím.
můžete mít 24.5. - 27.5.