Swagat Cizrna Chana Dal 500g
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Dal je termín používaný v indickém subkontinentu pro luštěniny. Tyto luštěniny jsou velmi oblíbené pro přípravu polévek a jídel, patří mezi nejvýznamnější základní potraviny v zemích jižní Asie a tvoří důležitou součást kuchyní indického subkontinentu.
Celý popis
Popis
Chana dal je loupaná a půlená cizrna, vyrábí se odstraněním vnější vrstvy černé cizrny a následným rozdělením jádra
Můžete ji použít jako základ pro indické luštěninové kari, jako přílohu ke hlavnímu chodu, jako základ salátů a polévek. Díky vysokému obsahu bílkovin může cizrna nahradit maso.
Způsob přípravy: *cizrnu před vařením namočte alespoň na 4 hodiny do studené vody. Namáčení zkrátí dobu vaření cizrny a změkne ji. * Omytou cizrnu s čistou vodou vařte 1,5 hodiny. Na konci vaření přidejte sůl.
HMOTNOST: 500g
ZEMĚ PŮVODU: Indie
SLOŽENÍ: cizrna. Může obsahovat stopy lepku.