Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 923672

Hugo Frosch Designový polštář Lisabon z organické bavlny s Eco termoforem

Hugo Frosch Designový polštář Lisabon z organické bavlny s Eco termoforem

Výprodej
Prožijte chladné dny v objetí designového polštáře s termoforem Hugo-Frosch. Vydrží hřát i několik hodin, je vyrobený v souladu s vysokými ekologickými standardy a jeho rozměr činí 60 × 40 cm. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 179 Kč
Zboží od: MALL
1 179 Kč

Popis

Hugo- Frosch Designový polštář Lisabon z organické bavlny + termofor Eco Classic Comfort


Termofory Hugo Frosch, také se můžeme setkat s označením ohřívací láhve, jsou šikovní pomocníci do domácnosti, kteří mají široké uplatnění ve všech ročních obdobích. 

Proč si ho zamilujete?

Designovaný polštářek s termoforem je výrobkem německé firmy Hugo Frosch. Její výrobky jsou synonymem té nejvyšší kvality. Firma využívá pouze nejkvalitnější materiály. Tělo termoforu je vyrobeno z odolného termoplastu a uzavřeno skvěle těsnícím uzávěrem, který nepropustí ani kapku vody.

Termofor Hugo Frosch se ukrývá v designovém polštářku, ten je ušitý ze 100% organické bavlny. Polštářek obsahuje náplň ze 100 % polyesteru. Díky zipu je možné termofor z polštářku snadno vyjmout. Polštářek je pratelný v pračce na 30°C.

Složení: Společnost Hugo Frosch si patentované složení Eco termoforů bedlivě střeží. Termofory nejsou vyrobeny z PVC a neobsahují žádná změkčovadla (např. ftaláty). Hlavní surovina pro výrobu materiálu Eco termoforů je termoplast PE (polyethylen).

Technické parametry:

  • Rozměr polštářku: 60 × 40 cm
  • Objem termoforu: cca 2 l
  • Rozměr termoforu: 19 × 31,5 cm


Nechte se inspirovat naší nabídkou: