Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6575564

Zwilling Professional“s“, steakový set, 4 ks Zwilling

Zwilling Professional“s“, steakový set, 4 ks Zwilling

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Zwilling Professional“S“, Steakový set, 4 ks Steakový nůž - lehce zahnutá robustní čepel zaručuje snadné krájení steaků, bifteků i grilovaného masa. Řada nožů Professional „S“ Profesionální kuchaři (i šéfkuchaři) si oblíbili osvědčenou řadu nožů Professional „S“. Celý popis
5 860 Kč
Zboží od: H DESIGN
5 860 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

22.5.2024 na výdejním místě
22.5.2024 - 24.5.2024 na vaší adrese

Popis

Zwilling Professional“S“, Steakový set, 4 ks Steakový nůž - lehce zahnutá robustní čepel zaručuje snadné krájení steaků, bifteků i grilovaného masa. Řada nožů Professional „S“ Profesionální kuchaři (i šéfkuchaři) si oblíbili osvědčenou řadu nožů Professional „S“. Jejich důvěru si získala bezchybnou kvalitou a dnes již tradičním designem nožů s plnou střenkou se 3mi robustními nýty. Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli bez svárů či spojů. Jsou dokonale vyvážené a práce s nimi je nejen snadná, ale i bezpečná.

speciální směs nerezové oceli Sigmaforge® – nůž vykován z jednoho kusu oceli (žádné sváry ani spoje) Friodur® – dlouhotrvající ostrost, jež se snadno obnovuje ruční doostření a leštění, kontrola laserem bezespárá ergonomická rukojeť z odolné syntetiky se 3mi nýty záštita – chrání prsty a vyvažuje nůž tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice doživotní záruka na výrobní vady čepele lze mýt v myčce nádobí, doporučeno ruční mytí délka čepele 12 cm 4 ks v balení

Technologie a výroba Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli, vyráběné exkluzivně pro společnost Zwilling, s optimálním poměrem chromu a uhlíku, zaručuje ty nejlepší vlastnosti, má tvrdost přibližně 57 HRC Rockwellovy stupnice. V kombinaci s propracovanými výrobními technologiemi tak vznikají nože, které jsou robustní, extrémně odolné, flexibilní, odolné korozi s dlouhotrvající ostrostí.Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli patentovanou technologií SIGMAFORGE®, která ještě více vylepšuje skvělé vlastnosti kvalitní oceli – nože jsou pevnější a ostří je odolnější otupení. Speciální postup tvrzení nožů patentovanou technologii FRIODUR®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Temperování oceli harmonizuje její molekulární strukturu, odstraňuje vnitřní pnutí, vytváří výjimečnou pružnost a předchází zlomení čepele.Kuželovitý profil čepele a laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene „V“ zajišťuje excelentní a dlouhotrvající ostrost. Bezchybná geometrie a dokonalé vyvážení nože pak zaručují přesné a bezpečné vedení řezu, které neunaví vaši ruku ani při delším používání.Záštita (zesílená ocelová část nože mezi čepelí a rukojetí) slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby používání nožů bylo pohodlnější a především bezpečnější. Její robustní provedení stabilizuje přenos síly z čepele na rukojeť, čímž předchází ohnutí nože.Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu, který je odolný nárazu a poškrábání a zůstává stabilní i při vystavení teplotním změnám. K plné střence je rukojeť pevně přichycena 3 robustními nýty, kvalitní bezespáré napojení rukojeti k čepeli zajišťuje pohodlné používání i perfektní hygienu (neulpívají zde zbytky potravin). Údržba nožů Zwilling Mytí a čištění Nože Zwilling lze díky speciální formuli kvalitní oceli mýt v myčce nádobí, nicméně nože by neměly být vystaveny teplotám nad 55°C a neměly by se dotýkat žádných jiných předmětů (hrnce, příbory, jiné nože). Mycí prostředky pro myčky nádobí často obsahují agresivní chemikálie, které mohou poškodit povrch oceli i rukojeti, zároveň mohou zkrátit životnost nožů a zkrátit dobu, po kterou si uchovají vysokou ostrost. Ruční mytí je k nožům šetrnější, a proto je doporučováno.Nože myjte vlažnou vodou a šetrným mycím prostředkem jemnou stranou houbičky. Krájecí podložka Doporučujeme používat flexibilní krájecí podložku (prkénko) - dřevěnou, silikonovou či plastovou. Příliš tvrdé materiály jako je sklo, granit nebo keramika mohou za jistých okolností poškodit čepel a ostří. Ostření / broušení Každý i ten sebelepší nůž dříve či později ztratí svou původní ostrost a je potřeba jej nabrousit. A protože tupý nůž je nebezpečnější než ostrý, doporučujeme nože pravidelně brousit. Pokud na noži vznikne „zub“ či deformita, doporučujeme nůž co nejdříve svěřit do rukou odborníka.K ostření doporučujeme používat originální brousky, ocílky a brusné kameny Zwilling.Rádi vám zprostředkujeme broušení nožů přímo u výrobce, nebo doporučíme osvědčené nožířství. Personál prodejen Potten & Pannen – Staněk vám kdykoli rád předvede správný postup ostření nožů. Bezpečné uložení Skladujte nože na bezpečném místě (z dosahu dětí), vždy dbejte na to, aby k vám směřovala rukojeť, nikoli čepel. Při skladování by se nože neměly vzájemně dotýkat.Do dřevěného bloku na nože nebo na magnetickou lištu ukládejte vždy jen očištěné a osušené nože. Správný nůž Vždy používejte ten správný nůž – velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůž.