Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Hmotnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
GRIZLY Kešu ořechy Natural WW320 premium 500 g Vlastnosti a výhody: Kešu jsou lahodné krémové oříšky s jemnou texturou a nasládlou chutí. Rostou na exotickém stromě nesoucí název Ledvinovník západní.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Kešu oříšky jsou produktem ovocného stromu.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Dóza Kešu natural 550g. Kešu ořechy vás okouzlí nejen svou krémovou barvou, chutí, ale i velikostí.
můžete mít 19.6. - 21.6.
Kešu oříšky jsou zvláštní – na stromě vypadají jako paprika a obsahují málo tuků. My jsme kešu pro Vás opražili, osolili a Vy je můžete rovnou servírovat na Váš stůl.
můžete mít 21.6. - 23.6.
GRIZLY LOVE Mix slaných ořechů 450 g Slaný mix potěší každého milovníka oříšků ve všech podobách. Jemně solené kešu a loupané mandle, arašídy a lískové oříšky a uzené mandle tvoří výbornou kombinaci. Ochutnejte a zjistíte, který druh je váš nejoblíbenější.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Oblíbená varianta kešu ořechů pražených a solených. Tato delikatesní pochoutka Vám přinese uspokojení pro Vaše chuťové pohárky. Vakuové balení kešu ořechů zajistí jejich delší trvanlivost a zachování aroma. Průhledné obaly na našem zboží Vám umožňují vizuální kontrolu kvality ořechů.
můžete mít 15.6. - 16.6.
Nová a velice chutná variace na kešu oříšky. Kešu jsou olejnaté oříšky, které mají ledvinovitý tvar, vysoký obsah bílkovin, vlákniny, rostlinných tuků, sacharidů, vitamínů skupiny B (např. B1, B2, B5, B9 – kyselina listová), vitaminu D a E, železa, zinku, hořčíku, draslíku a fosforu.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Kešu ořechy dodávají organismu řadu vitamínů (A, B či E), minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Představují také významný přírodní zdroj hořčíku. Popis: Kešu ořechy mají jedinečnou máslovou chuť, a proto jsou velmi oblíbené i v kuchyni.
můžete mít 15.6. - 16.6.
Naše výtečné kešu oříšky ochucené curry směsí koření, špetkou chilli papriček a mořskou solí a šetrně upražené do křupava. Jsou vynikající jako zdravé mlsání. Můžeme použít i k dochucení dýňové polévky a pokrmů asijské kuchyně přímo na talíři.
můžete mít 14.6. - 15.6.
Kešu oříšky rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány.
můžete mít 14.6. - 15.6.
Kešu oříšky pocházejí z Indie, kde rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány.
můžete mít 14.6. - 15.6.
Kešu oříšky pocházejí z Indie, kde rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány.
můžete mít 14.6. - 15.6.