Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou …
Celý popis
421 Kč
Zboží od:
TvFit.cz
421 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
1.4.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
1.4.2025 -
3.4.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!