10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchařky

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Alena Winnerová: Recepty do stovky pro 4 osoby Alena Winnerová: Špagety - rychlé, chutné a vyzkoušené recepty
Alena Winnerová: Recepty do stovky pro 4 osoby

Jednoduché a rychlé recepty pro celou rodinu. Uvařte si z dostupných surovin a kvalitně. Tato kuchařka vás přesvědčí o tom, že to jde. Nabízí soubor různorodých receptů, kde cena za jednu porci vychází do 25 Kč. Jídla však nejsou ošizená.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Alena Winnerová: Špagety - rychlé, chutné a vyzkoušené recepty Alena Winnerová: Špagety - rychlé, chutné a vyzkoušené recepty
Alena Winnerová: Špagety - rychlé, chutné a vyzkoušené recepty

Špagety jsou ideálním řešením pro ty, kteří si chtějí připravit rychlý, chutný a zdravý pokrm.

můžete mít 4.6. - 5.6.

Alena Winnerová: Těstoviny - 270 vyzkoušených receptů Alena Winnerová: Špagety - rychlé, chutné a vyzkoušené recepty
Alena Winnerová: Těstoviny - 270 vyzkoušených receptů

Kuchařka je souborem 270 vyzkoušených receptů, které lze snadno připravit z ingrediencí běžně dostupných na českém trhu. Recepty jsou jednoduché, chutné a vhodné pro každodenní vaření.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Aleš Sirný: Tajemství domácí čajovny Alexa Kaye: Ako povedať nie mäsu - Jednoduché tipy a rady na život bez živočíšnych produktov
Aleš Sirný: Tajemství domácí čajovny

More zelené pěny ve velkém černém hrnku, zvuk lžičky cinkající o okraj porcelánového šálku s květinovým vzorem, hrneček tenký jako papír, který skrývá omamně vonící elixír, chuť jílu a sladkých koření z terakotové misky tak horké, že se skoro nedá udržet.

můžete mít 7.6. - 11.6.

Aleš Vodička: Vegetarián Alexa Kaye: Ako povedať nie mäsu - Jednoduché tipy a rady na život bez živočíšnych produktov
Aleš Vodička: Vegetarián

Všechno, co potřebujete vědět o vegetariánství, kompletní návod, výhody a problémy. Jídla pro každého, snadné & originální vegerecepty. Co mám dělat, když chce být dítě veganem? Jak se vyhnout nedostatku železa a vitamínu D.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Alexa Kaye: Ako povedať nie mäsu - Jednoduché tipy a rady na život bez živočíšnych produktov Alexa Kaye: Ako povedať nie mäsu - Jednoduché tipy a rady na život bez živočíšnych produktov
Alexa Kaye: Ako povedať nie mäsu - Jednoduché tipy a rady na život bez živočíšnych produktov

Celkom nová príručka z radu Ako povedať nie ponúka praktické rady, ako vyradiť mäso alebo ho len obmedziť. Presvedčte sa, že môžete zmeniť jedálniček k lepšiemu bez toho, aby ste radikálne menili svoj životný štýl.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Alexa Kaye: Jak říct ne masu - snadné tipy a rady, jak vyřadit z jídelníčku živočišné produkty Alexa Kaye: Jak říct ne masu - snadné tipy a rady, jak vyřadit z jídelníčku živočišné produkty
Alexa Kaye: Jak říct ne masu - snadné tipy a rady, jak vyřadit z jídelníčku živočišné produkty

Zbrusu nová příručka z řady Jak říct ne nabízí praktické rady, jak vyřadit maso nebo ho jen omezit. Přesvědčte se, že můžete změnit jídelníček k lepšímu, aniž byste radikálně měnili svůj životní styl.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Alexander Dölle: Expres Low Carb Alexa Kaye: Jak říct ne masu - snadné tipy a rady, jak vyřadit z jídelníčku živočišné produkty
Alexander Dölle: Expres Low Carb

Low Carb snadno a rychle! Tato kuchařka ukazuje, že nízkosacharidová kuchyně může být nejen chutná a rozmanitá, ale dá se také bez problémů začlenit do každodenního života. Právě zde najdete ty nejlepší rychlé recepty.

můžete mít 7.6. - 11.6.

Alexandr Mikšovic: Jeden koktejl nestačí Alexa Kaye: Jak říct ne masu - snadné tipy a rady, jak vyřadit z jídelníčku živočišné produkty
Alexandr Mikšovic: Jeden koktejl nestačí

Alex Mikšovic, publicista a bartender emeritus, autor odborných knížek a iniciátor Světového dne koktejlu ve své nové knize uvádí, jak připravovat oblíbené koktejly Jamese Bonda.

můžete mít 4.6. - 5.6.

Alexandr Žurman: Guláše a jejich příbuzní Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu
Alexandr Žurman: Guláše a jejich příbuzní

Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš.

můžete mít 5.6. - 6.6.

Alexandr Žurman: Polévky Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu
Alexandr Žurman: Polévky

Polévka patří k nejoblíbenějším jídlům nejen u nás, ale i v zahraničí. Obvykle ji podáváme před hlavním jídlem, nezřídka ji však konzumujeme i jako jídlo samostatné. Polévka je jednoduše řečeno základ naší stravy (odtud rčení „polévka je grunt…“).

můžete mít 12.6. - 14.6.

Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu
Alexandra Jirkovská: Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu

Tato publikace je určena nejen pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu, ale i se zvýšenou hladinou krevních tuků (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogenním složením krevních tuků (dyslipidémií), a pro ty, kteří mají sklon k srdečně-cévním komplikacím.

můžete mít 4.6. - 5.6.