Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Autor
Vydavatel
Knižní série
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Jednoduché a rychlé recepty pro celou rodinu. Uvařte si z dostupných surovin a kvalitně. Tato kuchařka vás přesvědčí o tom, že to jde. Nabízí soubor různorodých receptů, kde cena za jednu porci vychází do 25 Kč. Jídla však nejsou ošizená.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Špagety jsou ideálním řešením pro ty, kteří si chtějí připravit rychlý, chutný a zdravý pokrm.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Kuchařka je souborem 270 vyzkoušených receptů, které lze snadno připravit z ingrediencí běžně dostupných na českém trhu. Recepty jsou jednoduché, chutné a vhodné pro každodenní vaření.
můžete mít 5.6. - 6.6.
More zelené pěny ve velkém černém hrnku, zvuk lžičky cinkající o okraj porcelánového šálku s květinovým vzorem, hrneček tenký jako papír, který skrývá omamně vonící elixír, chuť jílu a sladkých koření z terakotové misky tak horké, že se skoro nedá udržet.
můžete mít 7.6. - 11.6.
Všechno, co potřebujete vědět o vegetariánství, kompletní návod, výhody a problémy. Jídla pro každého, snadné & originální vegerecepty. Co mám dělat, když chce být dítě veganem? Jak se vyhnout nedostatku železa a vitamínu D.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Celkom nová príručka z radu Ako povedať nie ponúka praktické rady, ako vyradiť mäso alebo ho len obmedziť. Presvedčte sa, že môžete zmeniť jedálniček k lepšiemu bez toho, aby ste radikálne menili svoj životný štýl.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Zbrusu nová příručka z řady Jak říct ne nabízí praktické rady, jak vyřadit maso nebo ho jen omezit. Přesvědčte se, že můžete změnit jídelníček k lepšímu, aniž byste radikálně měnili svůj životní styl.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Low Carb snadno a rychle! Tato kuchařka ukazuje, že nízkosacharidová kuchyně může být nejen chutná a rozmanitá, ale dá se také bez problémů začlenit do každodenního života. Právě zde najdete ty nejlepší rychlé recepty.
můžete mít 7.6. - 11.6.
Alex Mikšovic, publicista a bartender emeritus, autor odborných knížek a iniciátor Světového dne koktejlu ve své nové knize uvádí, jak připravovat oblíbené koktejly Jamese Bonda.
můžete mít 4.6. - 5.6.
Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Polévka patří k nejoblíbenějším jídlům nejen u nás, ale i v zahraničí. Obvykle ji podáváme před hlavním jídlem, nezřídka ji však konzumujeme i jako jídlo samostatné. Polévka je jednoduše řečeno základ naší stravy (odtud rčení „polévka je grunt…“).
můžete mít 12.6. - 14.6.
Tato publikace je určena nejen pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu, ale i se zvýšenou hladinou krevních tuků (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogenním složením krevních tuků (dyslipidémií), a pro ty, kteří mají sklon k srdečně-cévním komplikacím.
můžete mít 4.6. - 5.6.