Kuchařky

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Dyk Vladimír: Vše o uzení - Rady, tipy, recepty Gahm Bernhard: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
Dyk Vladimír: Vše o uzení - Rady, tipy, recepty

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě.

můžete mít 26.9. - 27.9.

Gahm Bernhard: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka Gahm Bernhard: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
Gahm Bernhard: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.

můžete mít 26.9. - 27.9.