Kuchařky

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Mikeš Vladimír: Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni Mikeš Vladimír: Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni
Mikeš Vladimír: Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů.

můžete mít 9.5. - 10.5.

Hrevušová Radka: Vejce pro každý den Mikeš Vladimír: Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni
Hrevušová Radka: Vejce pro každý den

Vejce jsou jednou z nejběžnějších a nejzdravějších potravin. Kuchařka obsahuje pestrý výběr jednoduchých receptů na jejich přípravu.

můžete mít 9.5. - 10.5.