10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchařky

Cena: 600 Kč - 900 Kč

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Cena
    600 Kč - 900 Kč
    ×
Silvia Horecká: Mama mňam 2 - Čo uvariť deťom od 3 rokov Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření
Silvia Horecká: Mama mňam 2 - Čo uvariť deťom od 3 rokov

Len správnym výberom, úpravou a kombináciou potravín dokážeme podávať deťom aj sebe chutné a zdraviu prospešné jedlo. Preto vznikla táto rodinná kuchárska kniha, ktorá pomáha nájsť správnu kombináciu na tanieri pre celú rodinu.

můžete mít 28.5. - 29.5.

Sladká inspirace - O Kapku lepší sladkosti Marzicake Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření
Sladká inspirace - O Kapku lepší sladkosti Marzicake

"Když mi bylo 9 let, dostala jsem od své babičky velký černo-šedý sešit.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření
Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření

Tato netradiční kuchařka vydaná v angličtině prestižním nakladatelstvím Simon & Schuster zapůsobila jako hotové zjevení.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Terézia Vansová: Nová kuchárska kniha Tomáš Šapovalov: Jedlíci na cestách - Německo / Nizozemsko / Polsko / Maďarsko
Terézia Vansová: Nová kuchárska kniha

Obsahuje vyše 900 vyskúšaných a osvedčených receptov, ktoré zodpovedajú požiadavkám nielen jednoduchej, ale i najlepšej kuchyne. Každá doba má svoju kuchársku knihu.

můžete mít 28.5. - 29.5.

Tomáš Šapovalov: Jedlíci na cestách - Německo / Nizozemsko / Polsko / Maďarsko Tomáš Šapovalov: Jedlíci na cestách - Německo / Nizozemsko / Polsko / Maďarsko
Tomáš Šapovalov: Jedlíci na cestách - Německo / Nizozemsko / Polsko / Maďarsko

Jedlíci mají za sebou první rok natáčení, zvládli jsme navštívit 4 země a přišel čas přinést vám místní dobroty nejen ve videu, ale i v tradičnější podobě. Ale nebyli bychom to my, abychom nevymysleli něco originálního.

můžete mít 27.5. - 28.5.

Umění francouzské kuchyně Tomáš Šapovalov: Jedlíci na cestách - Německo / Nizozemsko / Polsko / Maďarsko
Umění francouzské kuchyně

Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.

můžete mít 31.5. - 4.6.

Umění starých herbářů Ute Ligges: Kouzla s dýněmi - Nejlepší recepty a dekorace z dýňového statku Ligges
Umění starých herbářů

Na to, abyste si mohli zalistovat stránkami starých herbářů, už nepotřebujete obcházet archivy. Ty nejpozoruhodnější botanické ilustrace na vás čekají přímo v této knize.

můžete mít 30.5. - 3.6.

Ute Ligges: Kouzla s dýněmi - Nejlepší recepty a dekorace z dýňového statku Ligges Ute Ligges: Kouzla s dýněmi - Nejlepší recepty a dekorace z dýňového statku Ligges
Ute Ligges: Kouzla s dýněmi - Nejlepší recepty a dekorace z dýňového statku Ligges

Autorka knihy na svém statku Ligges pěstuje přes 200 druhů dýní. Každoročně pořádá dýňové slavnosti, při kterých nabízí návštěvníkům rozmanité recepty a ukázky dekorací z vlastních produktů.

můžete mít 28.5. - 29.5.

Václav Budinský: Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací Ute Ligges: Kouzla s dýněmi - Nejlepší recepty a dekorace z dýňového statku Ligges
Václav Budinský: Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací

Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací přináší nadšencům, domácím kuchařům a sběratelům kuchařských knih recepty pokrmů nabízených v aktuálně nejlepších restauracích v Česku.

můžete mít 31.5. - 4.6.