Kuchařky od partnera: BOOKTOOK

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Zboží od
    BOOKTOOK
    ×
Frenkiel David, Vindahl Luise,: Green Kitchen Quick + Slow Frič Přemysl, Mengerová Olga: Celiakie - Bezlepková dieta a rady lékaře
Frenkiel David, Vindahl Luise,: Green Kitchen Quick + Slow

Kreativní vegetariánská jídla pro rychlé každodenní i pomalé víkendové vaření. 100 vegetariánsky´ch receptů plny´ch chuti a barev pro snadné vaření v hekticky´ch dnech + radost v kuchyni během líny´ch víkendů.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Frič Přemysl, Mengerová Olga: Celiakie - Bezlepková dieta a rady lékaře Frič Přemysl, Mengerová Olga: Celiakie - Bezlepková dieta a rady lékaře
Frič Přemysl, Mengerová Olga: Celiakie - Bezlepková dieta a rady lékaře

Kniha nabízí pacientům s celiakií, u dětí pak jejich rodičům, nejaktuálnější informace o nemoci, její diagnostice a léčení.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Frič Václav: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) Frič Přemysl, Mengerová Olga: Celiakie - Bezlepková dieta a rady lékaře
Frič Václav: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky
Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky

Potvrdili vám diagnózu diabetes mellitus? Nemáte to jednoduché a největší problém vidíte asi v každodenním stravování. Změna způsobu stravování a jídelníčku je však jednodušší, než si možná myslíte.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Fung Jason: Dejte sbohem obezitě Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky
Fung Jason: Dejte sbohem obezitě

Čím to je, že přes existenci nespočtu diet se lidstvo potýká s epidemií obezity? Počítáme kalorie, pravidelně se hýbeme, ale ručička na váze stále neklesá.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Gahm Bernhard: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka Fritzsche Doris, Casparek-Türkkan Erika,: Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky
Gahm Bernhard: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Gajdušková Alena A.: Domácnosti našich babiček Gajdušková Alena A., Scheinostová Alena,: Velikonoce našich babiček
Gajdušková Alena A.: Domácnosti našich babiček

Domácnosti našich babiček jsou skromným návodem ke zdravému nezávislému životu, prověřenému denodenní snahou generací žen vést důstojný a přirozený život v souladu s přírodou a svou přirozeností.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Gajdušková Alena A.: Domácnosti našich babiček II. Gajdušková Alena A., Scheinostová Alena,: Velikonoce našich babiček
Gajdušková Alena A.: Domácnosti našich babiček II.

Domácnosti našich babiček II je věnován zpracování, konzervování a uskladnění masa, ovoce, výrobě nápojů, a to alkoholických i nealkoholických, dále octů i ochucených olejů, sběru a zpracování planých rostlin.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Gajdušková Alena A., Scheinostová Alena,: Velikonoce našich babiček Gajdušková Alena A., Scheinostová Alena,: Velikonoce našich babiček
Gajdušková Alena A., Scheinostová Alena,: Velikonoce našich babiček

Velikonoce našich babiček jsou volným pokračováním Vánoc našich babiček, úspěšného titulu našich autorek mapujícího lidové i liturgické zvyky, tradice, recepty, pranostiky…

můžete mít 20.6. - 21.6.

Gajdušková Alena A.: Pečeme chleba z kvásku, děláme domácí těsta Galassová Eleonora: Jak chutná dolce vita - Klasické i moderní recepty z Říma
Gajdušková Alena A.: Pečeme chleba z kvásku, děláme domácí těsta

Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta jsou výborem i volným pokračováním dvoudílných Domácností našich babiček.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Galassová Eleonora: Jak chutná dolce vita - Klasické i moderní recepty z Říma Galassová Eleonora: Jak chutná dolce vita - Klasické i moderní recepty z Říma
Galassová Eleonora: Jak chutná dolce vita - Klasické i moderní recepty z Říma

Řím – těžko bychom v Evropě hledali město víc prostoupené dějinami a tradicí. Jejich odraz se promítá i do pestrosti zdejšího jídla.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Gato Martin: 1500 moderních bylinářských receptů Galassová Eleonora: Jak chutná dolce vita - Klasické i moderní recepty z Říma
Gato Martin: 1500 moderních bylinářských receptů

Recepty jsou prakticky seřazeny dle nemocí (neduhů) Ve většině receptů jsou využity byliny rostoucí v naší krajině nebo zahrádkách V knize uvedené recepty jsou ověřeny mnohaletou praxí

můžete mít 20.6. - 21.6.