Kvalitní Koření a ochucovadla

Nestíháte nakoupit? Vybírejte produkty z kategorie koření a ochucovadla online. Nákup vám mohou ulehčit filtry nejlevnější koření a ochucovadla či výrobky nejlépe hodnocené ostatními uživateli. Udělejte si zásobu s MALL.CZ.

Zobrazit více
  • Objednané zboží doručíme podle vašich časových preferencí.
  • Chcete si raději vyzvednout zboží sami a ušetřit za dopravu? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
  • Platit můžete online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
  • Produkty ze sekce koření a ochucovadla můžete vrátit do 14 dní bez udání důvodu.
  • Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Koření Skýpala Česnek plátky Koření Skýpala Česnek granulovaný
Koření Skýpala Česnek plátky

ako koření se využívá hlávka česneku (cibule složená z několika částí – stroužků). Výborně se hodí do pomazánek, salátů, pokrmů z masa a zeleniny, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jím bylinné octy a oleje.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Koření Skýpala Česnek granulovaný Koření Skýpala Česnek granulovaný
Koření Skýpala Česnek granulovaný

Jako koření se využívá hlávka česneku (cibule složená z několika částí – stroužků). Výborně se hodí do pomazánek, salátů, pokrmů z masa a zeleniny, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jím bylinné octy a oleje.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Koření Skýpala Kmín římský celý Koření Skýpala Česnek granulovaný
Koření Skýpala Kmín římský celý

Používá se především v indické a mexické kuchyni skoro do všech pokrmů. Přidává se do zeleninových, luštěninových a rýžových pokrmů, ochutí dušená jídla a polévky. Používá se při nakládání zeleniny, uzenin a sýrů, vhodný i do zelí.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Koření Skýpala Kopr sušené špičky Koření Skýpala Kopr sušené špičky
Koření Skýpala Kopr sušené špičky

V kuchyni má všestranné využití při konzervaci okurek, zelí, cibule, do polévek a omáček, vaječných a bramborových jídel, do zeleninových salátů, dresingů a majonéz. Koprová silice se používá při výrobě likérů.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Koření Skýpala Majoránka drhnutá Koření Skýpala Kopr sušené špičky
Koření Skýpala Majoránka drhnutá

Je neodmyslitelnou surovinou v italské kuchyni do omáček, těstovin, na pizzu a pečenou zeleninu. V Řecku se používá do pokrmů souvlaki, pečených ryb a řeckých salátů. U nás se používá k dochucení bramborové a hrachové polévky, do gulášů, omáček, tradičních českých bramboráků, do luštěnin, obilovin.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Koření Skýpala Badyán celý Koření Skýpala Kopr sušené špičky
Koření Skýpala Badyán celý

Používá se při nakládání ovoce a zeleniny, na některé druhy pečiva, v indické kuchyni do masitých pokrmů. Špetka anýzu je vhodná k žampiónům či rybám. Vyrábějí se z něj likéry, je součástí čajů. V léčebném využití se využívá hlavně nálev.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Koření Skýpala Chilli nitě Koření Skýpala Citronová kůra řezaná
Koření Skýpala Chilli nitě

Vhodné na ozdobu pokrmů. Používají se ke zdobení pizzy, sushi, různých obložených mís nebo dekoraci rautových tabulí.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Koření Skýpala Citronová kůra řezaná Koření Skýpala Citronová kůra řezaná
Koření Skýpala Citronová kůra řezaná

Citronová kůra se používá k výrobě sladkého pečiva, kyseliny citronové, různých koncentrátů a džusů. Hodí se k dochucení pokrmů z ryb a darů moře, k úpravě drůbežího masa a přidává se do různých omáček a paštik. Slouží k aromatizování likerů a cukrářských výrobků.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Koření Skýpala Kayenský pepř Koření Skýpala Citronová kůra řezaná
Koření Skýpala Kayenský pepř

Kayenský pepř je odrůda velmi ostrých chilli papriček, které se používají k přiostření mnoho druhů omáček, gulášů, polévek a ostatních pikantních pokrmů kuchyně celého světa.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Koření Skýpala Hořčice bílá celá Koření Skýpala Hořčice bílá celá
Koření Skýpala Hořčice bílá celá

Důležitá surovina při konzervaci hub a zeleniny. Semena se používají při nakládání hub a zeleniny, marinování ryb a k přípravě některých druhů omáček. Hořčičná semínka jsou důležitou farmaceutickou surovinou, užívají se převážně zevně, ve formě náplastí či obkladů.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Koření Skýpala Mrkev granulovaná Koření Skýpala Hořčice bílá celá
Koření Skýpala Mrkev granulovaná

Mrkev se používá v syrovém nebo sušeném stavu do všech teplých i studených pokrmů české i zahraniční kuchyně. V lidovém léčitelství se používá hlavně proto, že kořen obsahuje provitamín A, vitamíny B, C, minerály, zejména draslík a antioxidanty.

můžete mít 20.6. - 21.6.

Koření Skýpala Oregáno Koření Skýpala Hořčice bílá celá
Koření Skýpala Oregáno

Oregáno je nepostradatelná bylina v italské a řecké kuchyni, používá se na pizzu, do těstovin a omáček, do bylinných octů, olejů a na saláty. Vhodné k úpravě ryb, telecího či skopového masa, do vaječných a houbových jídel.

můžete mít 20.6. - 21.6.