Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Používá se při nakládání ovoce a zeleniny, na některé druhy pečiva, v indické kuchyni do masitých pokrmů. Špetka anýzu je vhodná k žampiónům či rybám. Vyrábějí se z něj likéry, je součástí čajů. V léčebném využití se využívá hlavně nálev.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Používá se při nakládání ovoce a zeleniny, na některé druhy pečiva, v indické kuchyni do masitých pokrmů. Špetka anýzu je vhodná k žampiónům či rybám. Vyrábějí se z něj likéry, je součástí čajů. V léčebném využití se využívá hlavně nálev.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Bazalka se podává spolu s rajčaty, ať již v salátech, omáčkách nebo polévkách, přidává se k rybám, mořským plodům, ale i k pečenému jehněčímu a telecímu masu. Dobře se kombinuje s kapary, pažitkou, česnekem, majoránkou, petrželí, mátou, rozmarýnem a tymiánem. Je součástí provensálských bylin.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Využívá se při nakládání okurek a hub. Ve Hodí se k čočce, fazolím a rajčatům, zejména k dochucení rajské omáčky. Dobře se kombinuje s česnekem, jalovcem, majoránkou, petrželí, tymiánem a saturejkou.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Kompletní set grilovacího koření v ručně vyráběné dřevěné bedýnce pro opravdové mistry grilu.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Velký dárkový set obsahující to nejlepší z pepřů. Set koření v ručně vyráběné dřevěné bedýnce. Vhodná pro milovníky kvalitního pepře s intenzivní chutí – vhodné do omáček, na steaky, k mletému a grilovanému masu. Dárkové bedny jsme začali dělat více do přírodního stylu viz. foto 3
můžete mít 9.10. - 10.10.
Usušený aromatický plod hřebíčkovce vonného je oblíbené koření, které se přidává do směsí k dochucení svařených vín a punčů, do sladkých jídel a pikantních chuťovek, dezertů, sirupů a zavařenin. Je vhodný k úpravě rýže, zeleniny i masa.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Vhodné na ozdobu pokrmů. Používají se ke zdobení pizzy, sushi, různých obložených mís nebo dekoraci rautových tabulí.
můžete mít 9.10. - 10.10.
V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Fenyklem se dochucují pokrmy z drůbežího masa a ryb, polévky a omáčky, přidává se do chleba a slaného pečiva. Využívá se také v parfumérii, kosmetice a likérnictví.Fenykl obecný byl používán už starými Římany jako zeštíhlující prostředek, ale také ke zvýšení obranyschopnosti celého organismu.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Všestranná kořenící směs s přirozenou vůní planého medvědího česneku vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas, do nádivek, minutkové kuchyně, výtečně chutná v dušené nebo grilované zelenině, lze použít i do zapečených brambor a těstovin.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Kořenící směs Gruzijské a Arménské kuchyně, která se používá ke grilování masa a ryb, k dušené zelenině, zejména fazolím, lilku a čočce. Používá se především k přípravě tradičního arménského pokrmu šašlik.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Všestranné použití na všechny druhy steaků, při rožnění a grilování, na zapečené vepřové plátky, do marinád, omáček a šťáv, vhodné i do zapečených brambor, těstovin, rýže, a dušené zeleniny.
můžete mít 9.10. - 10.10.
V kuchyni má všestranné využití při konzervaci okurek, zelí, cibule, do polévek a omáček, vaječných a bramborových jídel, do zeleninových salátů, dresingů a majonéz. Koprová silice se používá při výrobě likérů.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Garam Masala, je určená ke grilování a rožnění všech druhů mas, vhodná též do minutek a dušené zeleniny, mletých mas a mořských ryb, do luštěnin a rýže. Má specifickou vůní po římském kmínu a hřebíčku.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Používá se na všechny druhy masa, do smetanových omáček, dušené zeleniny a zeleninových salátů, rýže, na ryby a do některých polévek. Směs indické kuchyně do mas a omáček.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Základní grilovací set, nejen pro začátečníky. Set koření v ručně vyráběné dřevěné bedýnce, který nesmí chybět u žádného grilování. Dárkové bedny jsme začali dělat více do přírodního stylu viz. foto 4
můžete mít 9.10. - 10.10.
Směs určená k dochucení všech smažených bramborových příloh (hranolky, krokety, americké brambory aj. pomfrity). Vhodné i na pečené brambory s kmínem, zapečené francouzské brambory, ale i zapečené těstoviny nebo zeleninu.
můžete mít 9.10. - 10.10.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Dárkový kořenící set naplněný voňavými bylinkami v ručně vyráběné dřevěné bedýnce. Dárkové bedny jsme začali dělat více do přírodního stylu viz. foto 3
můžete mít 9.10. - 10.10.
Používá se při nakládání různých druhů potravin, do vývarů, polévek, omáček, marinád na ryby, korýše a jiné mořské dary, ale i na hovězí a zvěřinové maso, do omáček, zeleninových a rýžových pokrmů. Nové koření má široké využití v likérnictví (benediktinka či chartreuska) a kosmetice.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Na ryby, drůbež i ke zvěřině, přidává se do omáček, šťáv a dresingů. Používá se jako koření a v tradiční medicíně.
můžete mít 9.10. - 10.10.
Lze použít na pečená žebírka či pečený bůček, používá se při nakládání všech druhů mas na gril, rožnění a přípravu marinád. Tato směs je vhodná i pod dušenou zeleninu.
můžete mít 9.10. - 10.10.