Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1034393001

Heidrun Odpadkový koš Push Up 60 l modrá

Heidrun Odpadkový koš Push Up 60 l modrá

Praktický odpadkový koš Heidrun Push Up o objemu 60 l nabízí dvoustupňové otevírání, což umožňue vhazování odpadu bez zašpinění víka. Je vyroben z pevného plastu a svým jednoduchým designem se hodí do kuchyně i pracovny. Celý popis

Barva

default
default
default
Produkt je momentálně nedostupný.
Ušetříte 223 Kč 499 Kč
276 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 223 Kč 499 Kč
276 Kč
Levněji s novou kartou za

Recenze (0)

Josef Kovařík K.
26.8.2021
Ověřený nákup
Velký koš do kuchyně za dobrou cenu, který vzhledově neurazí.
Karin F.
2.8.2021
Ověřený nákup
Za tu cenu, dostačující.Muzou být i pytle 120 litrů, koš je velký.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.4.2022
Ověřený nákup
Velký koš 2 otvory. Super
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.3.2022
Ověřený nákup
Splňuje vše co jsem očekávala- je pevný, velký. Víko nepouzivam, takže nemohu posoudit. Za tu cenu doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.11.2021
Heureka recenze
velký, praktické víko, docela dobrý odolný plast
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.11.2021
Heureka recenze
cena
víčka nejsou promyšlený, padají dovnitř a vůbec jsou relativně nepraktický (otvírají se nahoru, ale vypadá to, že víčka se chtějí otvírat dovnitř)
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.10.2021
Heureka recenze
koš na odpadky plastový, má víko dobře nám barevně ladí s obývákem, přemýšlíme o koupi dalšího koše ještě do ložnice veliký úložný prostor
když do něj házíte moc odpadků, tak se začne plnit a jednou za čas je potřeba s tím jít do popelnice.. chybí mi integrované FM rádio poř. televize, když ho jdu vysypat - nudím se v noci by mohl světél…
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.9.2021
Heureka recenze
Hezký design. Multifunkční víko. Dobře se čistí. Nezdá se,ale docela bytelný plast.
Milan W.
2.8.2021
Ověřený nákup
Dostatecne veliky, doruceni rychle.
Dagmar T.
27.7.2021
Ověřený nákup
Málo pevný vrchnák
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.7.2021
Heureka recenze
Levný
Hana Marie S.
1.6.2021
Ověřený nákup
Koš je fajn, odpovídá mým představám
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.5.2021
Heureka recenze
velký, levný koš
Radek K.
29.4.2021
Ověřený nákup
Skvělá barva jen plast je tenký a velikost akorát na 60 lit pytle dostupné u nás...
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.4.2021
Heureka recenze
příznivá cena