Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 911531

Heidrun Sada odpadkových košů 3x 50 l

Heidrun Sada odpadkových košů 3x 50 l

Stohovatelné koše v sadě jsou barevně rozlišené, takže se skvěle hodí k tříděni plastu, papíru a skla. Koše jsou vyrobeny z pevného plastu a každý má objem 50 litrů, takže se hodí především k domu. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
Ušetříte 557 Kč 999 Kč
442 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 557 Kč 999 Kč
442 Kč
Levněji s novou kartou za

Recenze (0)

Antónia L.
12.2.2021
Ověřený nákup
Aká cena taká kvalita... veľmi mäkký plast.. ale dá sa to využiť.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.7.2020
Ověřený nákup
No když chcete hodnocení, máte ho mít. Koše byly zabalené nasilím narvané do sebe. Uvnitř tak byly vylámané výztuhy, díky kterým tenký plast nejspíš jakš takš držel tvar. Takhle to ani nejde pořádně zavřít, je to celé pokroucené a víka tak nesedí. Gratulace.
Za požadovanou cenu dostačující popelnice
Zmrveno e-shopem
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.4.2022
Ověřený nákup
Jeden z košů byl poškozen, což obchod po domluvě kompenzoval slevovou poukázkou. Jedná se o slabý měkký plast, ale za tu cenu asi odpovídá. Svému účelu poslouží.
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.2.2022
Heureka recenze
pro menší kancelář nebo domácnost zcela vyhovující. Jsou omyvytelné a stohovatelné
Martin J.
3.2.2022
Ověřený nákup
Správná velikost jsem velmi spokojená
Erich M.
26.1.2022
Ověřený nákup
Zatial spokojnosť
Miroslav Š.
20.1.2022
Ověřený nákup
Tyto koše již jsem v minulosti kupoval. Jsou levne, lehke stohovatelne a křehké. Víko snadno vypadne z pantů ale snadno se dá nasadit zpátky . Hodnocení snižují, protože jeden z košů měl prasklý lem. Nemà to vliv na fukci, vyřešil jsem kobercovou páskou než abych se trâpil a zdržoval reklamací.
křehké, dvířka lehce vypadnou z pantů
Jaroslav P.
27.12.2021
Ověřený nákup
Skvělý pomocník v třídění v domácnosti...
Marta H.
21.12.2021
Ověřený nákup
Topka
Karin M.
3.12.2021
Ověřený nákup
Dostatečně veliké, barvou jasně odlišené
Miroslav Š.
22.11.2021
Ověřený nákup
Levné, hezké, praktické, stohovatelné do sebe, křehké. Ale za ty peníze? Výborná koupě.
Stefan S.
17.11.2021
Ověřený nákup
Doporučuji
Michaela H.
13.11.2021
Ověřený nákup
Za tu cenu samozrejme skvele, ale je to mekky plast a vyzaduji tedy citlivou peci a nase ditko by do toho nejradsi vlezlo cele. Predstavovala jsem si neco, co budu moct bez obav hodit do auta a dovezt ke kontejnerum. Takhle to bude jen zasobarna na pytle z mensiho tridice pod drezem, aby se mi pytle nevalely ve sklepe (kontejnery mame 1,5km daleko). timpadem potrebuji pytel
Cena
Měkký plast
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.10.2021
Ověřený nákup
Perfektní pomůcka i do tříd na ZŠ.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.10.2021
Heureka recenze
Za ty peníze není co vytknout Jsou lehké Hezky barevné Levné
Víko vypadá dost křehké ale co by člověk chtěl za ty peníze