Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1246466

Rojaplast Lehátko ZWMC-53

Rojaplast Lehátko ZWMC-53

Polohovatelné lehátko ZWMC-53 je velmi pěkně propracované lehátko o rozměru 200 × 65 × 102 cm, které je možné naklopit do 6-ti různých poloh, vč. úplně vodorovné. Celý popis
2 990 Kč
Zboží od: MALL
2 990 Kč
Jiní prodejci
S novou kartou za

24.6.2024 na vaší adrese

Recenze (0)

Anonymní
21.7.2020
Ověřený nákup
lehátka jsou naprosto skvělá, lehká a výborně se s nimi manipuluje. doporučuji.
martina p.
10.7.2020
Ověřený nákup
moc pěkné a kvalitní
Anonymní
19.9.2023
Ověřený nákup
Lehátko je nepohodlné, bez nějaké matrace nebo karimatky to nejde a i s matrací to není valné poležení. Pomohla by i kolečka na posouvání.
Anonymní
21.7.2022
Heureka recenze
Lehátko krásné, pevné
Lehátko je dost úzké a nesedí na něj klasické podložky Mall zasílá přes dopravní společnost za 300 Kč, ale lehátko mělo pouze zabalené nohy. Byl tam větší škrábanec
Anonymní
22.6.2022
Ověřený nákup
Lehátko vypadá dobře, je pevné a stabilní. Měl jsem strach, že se bude prohýbat, ale když si na něj normálně sednu a pak lehnu, tak se vůbec neprohne (80kg). Doporučuji koupit matraci (aby jste neměli na těle vytlačené čtverečky) a pak se skvěle relaxuje. Ze stejného materiálu mám stůl i židle asi už 10 let a pořád drží.
Anonymní
17.6.2022
Ověřený nákup
Krásné, bytelné, za mě super!
Anonymní
17.6.2022
Ověřený nákup
Dobre
Anonymní
27.4.2022
Ověřený nákup
Na dešti, na slunci, na věky!:-)
Hana N.
14.4.2022
Ověřený nákup
Bohužel mi lehátko bylo doručeno bez ochranné krytky na jedné noze. Takže nedrží stabilitu a do kovové nožky se dostává bláto a tráva. Jinak je ale úžasné.
Anonymní
22.9.2021
Heureka recenze
vypadá velice dobře, ale vyzkouším příští rok
-
Ľubica M.
25.5.2021
Ověřený nákup
Výrobok výborný, dodávka tovaru rýchla a bezpečná.
Kateřina A.
23.8.2020
Ověřený nákup
Kvalitní, stabilní, pohodlné a pěkné lehátko. Dodání a komunikace s obchodem - vše v pořádku.
Zdeněk H.
1.8.2020
Ověřený nákup
Pohodlné, pevné a stabilní... 😊
Dalibor S.
26.7.2020
Ověřený nákup
Koupil jsem lehátka na terasu, ale už bych to neudělal. Ta tmavá barva, když se rozpálí na slunci a vy zapomenete a posadíte se je fakt výživný... :( Nebo opěrky na lokty... taky se spálíte. Nehledě na to, že lehátka jsou poškrábaná a barva oprejskaná a jsou na nožičkách ulomený takový ty umělohmotný špunty. Lehátka dostali asi pěkně zabrat :( Jsou ale opravdu bitelný a snad vydrží pár let.
Carmen N.
7.7.2020
Ověřený nákup
Spokojenost!